bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhabalar,

Çarıkçılar özel servisini bilen tavsiye eden var mı?
Zira Neskarda tech2 ile aracıma ulaşamadılar ve beyin arızalı dediler.
Acilen tesisat kontrolü yaptırmam gerekiyor.
allah yardımcın olsun kardeş sıkıntılı iş yalova yolunda kuskun oto var bayabı muşterısı var ıstersen oraya gıt yalova yolunda gırerken yan yola gır 2 ustgecıtın altı :rolleyes:

bugun dolaşırken burak baban cattık yola korna caldım ama tanımadı özdelıge gıdıyodu herhalde :D
haftaya meşhur plakacı haci bursaya gelcek hafta sonu plaka yazdırcaz benım arabadakı gıbı veya ıstenılen şekle göre yazdırmak ısteyenler sıraya gırsın :D

bugun dolaşırken burak baban cattık yola korna caldım ama tanımadı özdelıge gıdıyodu herhalde :D
haftaya meşhur plakacı haci bursaya gelcek hafta sonu plaka yazdırcaz benım arabadakı gıbı veya ıstenılen şekle göre yazdırmak ısteyenler sıraya gırsın :D

Aaa nerde abi? :D Ben plakayı tekrar yazdırıcam,ne kadara yazıyor hacı ? :D

dere boyundan cıkarken gördum ;)
20 25 tl olması lazım zam gelmedıyse tabı araba kım getırcek senın göturtemesen adamı götururuz tarifeye degışebılır galıba :D

Abi babam görmüş senide. :D Karşıdan arabamı ne geliyomuş ona bakıyomuş o sırada. :D

ozaman olur kafan calışiyor bızı mcatıdakı pc coktu amd işlemcılı nasıl yapcaz ya :D

servsını arıyacaklar gelır yaparlar artık nezaman sa pc kurarız ama guvenlık kamera pc program lazım :)

Geri