Plaka yazi yazdirmak isteyenler varsa hatirlatsin benim plakaci istanbulda hafta sonu gelcek cumartesi aricam ona gõre beyler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben sana çok büyük süpriz yapcam hazırlıklı ol yolda sağına soluna arkana dikkat et
ahmet abinin plakasını da sen ısmarla onunkiler çok kötü olmuşPlaka yazi yazdirmak isteyenler varsa hatirlatsin benim plakaci istanbulda hafta sonu gelcek cumartesi aricam ona gõre beyler
sana sorduk mu gelcen mi gelmicen mi diye listeye adını yazdıranlar bidaha sildiremez
böyle giderse alayınızı toplucam hapsetcem sadece buluşmalarda zincirlerinizi aççamAbii sana bi buluşma aşkı gelmiş.
Plaka yazi yazdirmak isteyenler varsa hatirlatsin benim plakaci istanbulda hafta sonu gelcek cumartesi aricam ona gõre beyler
Yaptirmak isteyenler gelsinki toplu yaptiriyim benim arkadasin plakayi yazdircam fiyatt duser 3veya5 kisi olunca otomatikmen valla bunlar zevk isi tolga gelene yardimci oluruz