olm yalan atma az önce msn de burak abi avanta alıyomuş ben hayatta yaptırmam böyle boş işlerle uğraşmam demiyo muydunAbi ben yaptırcam çooook büyük bi ihtimalle. Ben en son Cuma günü haberdar ederim seni kesin olarak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
olm yalan atma az önce msn de burak abi avanta alıyomuş ben hayatta yaptırmam böyle boş işlerle uğraşmam demiyo muydunAbi ben yaptırcam çooook büyük bi ihtimalle. Ben en son Cuma günü haberdar ederim seni kesin olarak.
aga ne fenalığımı gördünTolga çok fenasın aga yaaa
Abi ben yaptırcam çooook büyük bi ihtimalle. Ben en son Cuma günü haberdar ederim seni kesin olarak.
kanka hayat felsefemiz bu napalım rahat batıyoRahat duramıyosun illa hareket lazım sana
hacı sanırsam o araba bi ara satılıktı büyük olasılıkla yeni sahibi turluyodur Mudanya arabasıydı....Aynen hacı bugun bi mavi bertone gördüm çok fena bi alet bu bertoneler ya böyle güzel bi renk olamaz
olm yalan atma az önce msn de burak abi avanta alıyomuş ben hayatta yaptırmam böyle boş işlerle uğraşmam demiyo muydun