Ben yarın AutoKing e gidiyorum, kaskodan tampon köşelerindeki çizikleri ve ufak tefekleri yaptıracagım ,gecen hafta randevu almıştım,yarına gün verdi Onur sagolsun :good:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Berker Neskarda (izmir yolu) detaylı temizlik var boya koruma şubu aklına ne gelirse..Taksit falanda yapıyorlar 100-150 bişeydi...haberin olsun..Ya bu arada bişey soracagım, şirket arabası kullanmaktan sevgili corsa mı bir süredeir ihmal etmiştim.Haftasonu yıkadım pakladım, baktım ki boyada kirlenme tabir edilen durum var, bazı siyah lekeler yıkama ile çıkmıyor,ufaktan pasta-cila işlemi gerekli.Ayrıca çocuklar sagolsun sag kapıya sticker yapıştırıp çıkartmışlar herhalde, 10x10 cm lik bir leke oluşmuş ,ufak tefek derin çizikler var filan.Önümüz yaz, düşünüyorum da acaba Sonax veya Meguiars gibi bir yere boya temizliği+cila için bir dünya para mı bayılmak lazım, yoksa boyacılarda bu işi,gerçekten düzgün (profesyonelce) ve ucuza yaptırabilirmiyiz ? fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim arkadaşlar.
Berker Neskarda (izmir yolu) detaylı temizlik var boya koruma şubu aklına ne gelirse..Taksit falanda yapıyorlar 100-150 bişeydi...haberin olsun..
Gidecek olursan haber ver Servis Müdürü tanıdık yardımcı olur sana
carrefour altindaki magus muydu neydı 50 tl ıle pasta cıla yapıyor guzel oluyor bence bı bakmak lazım halen 50 tl mıYa bu arada bişey soracagım, şirket arabası kullanmaktan sevgili corsa mı bir süredeir ihmal etmiştim.Haftasonu yıkadım pakladım, baktım ki boyada kirlenme tabir edilen durum var, bazı siyah lekeler yıkama ile çıkmıyor,ufaktan pasta-cila işlemi gerekli.Ayrıca çocuklar sagolsun sag kapıya sticker yapıştırıp çıkartmışlar herhalde, 10x10 cm lik bir leke oluşmuş ,ufak tefek derin çizikler var filan.Önümüz yaz, düşünüyorum da acaba Sonax veya Meguiars gibi bir yere boya temizliği+cila için bir dünya para mı bayılmak lazım, yoksa boyacılarda bu işi,gerçekten düzgün (profesyonelce) ve ucuza yaptırabilirmiyiz ? fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim arkadaşlar.
Temizlik vs için 2-3 ay önce yeni birim kurdular..Kampanya mampanya hesabı..Fiyat 100-150 filan ise Neskar iyiymiş gerçekten,işçilikte güzelse mesele yok.İş boyaz-cila (direkt görünüş) olunca işçilik de önem kazanıyor tabiki..Bakayım da haber veririm size olmassa
abı bende curıze control kolu var nasıl takcaz arabaya taksam aktıf olmıcak program lazım benım arabay el atalımTemizlik vs için 2-3 ay önce yeni birim kurdular..Kampanya mampanya hesabı..
Fiyatlar değişmişse bile indirim alırız...
Combo garajda yazdım gördüysen şirkete 4 tane combo aldık..e 5 tanede personelde var yer gök Opel oldu indirim yapmasınlarda göreyim
pc de virus vardir yada trojan bende gecen gun msn atıyordu zırt pırt nod 32 sag olsun bı taradım 3 tane trojan cıktı nod32 sıldı hallettımPasta cila için işini iyi yapan kaliteli malzeme kullanılan boyacılarda olabilir ama onlarında sonax vs. gibi yerlerden az para isteyeceklerini sanmıyorum.
Ayrıca bu forum sürekli beni atıyor dışarı nasıl çözeceğiz bu sorunu:sorry: