bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Temizlik vs için 2-3 ay önce yeni birim kurdular..Kampanya mampanya hesabı..
Fiyatlar değişmişse bile indirim alırız...
Combo garajda yazdım gördüysen şirkete 4 tane combo aldık..e 5 tanede personelde var yer gök Opel oldu indirim yapmasınlarda göreyim :D

Bunu kullanalım yahu :) iyiymiş 9 opel +1 ben eder 10 tane :) ben bugun izmir yolu neskara a bir ugrayayım en güzeli :) fiyat konusunu paylaşırım sizinle

Pasta cila için işini iyi yapan kaliteli malzeme kullanılan boyacılarda olabilir ama onlarında sonax vs. gibi yerlerden az para isteyeceklerini sanmıyorum.

Ayrıca bu forum sürekli beni atıyor dışarı nasıl çözeceğiz bu sorunu:sorry:

Haklısın aslına, işini iyi yapan boyacılarda sağlam para isteyecektir.

Forumdan atılma konusunda Şikayetler kısmına bir yaz istersen, editörler bir baksın

abı bende curıze control kolu var nasıl takcaz arabaya taksam aktıf olmıcak program lazım benım arabay el atalım :D

Burak sana tam çözüm olabilirmi bilmiyorum ama Gökderde, Burak Oto var, bu pazar kurulan yerin içinde, küçük bir esnaf dükkanı ama ustası opel servisten ayrılma,bilgisayarı da var, istersen bir ugra, dışı yanıltmasın seni, iyi bir ustadır.Bir sor bakalım bu iş için sana ne diyecek

Burak sana tam çözüm olabilirmi bilmiyorum ama Gökderde, Burak Oto var, bu pazar kurulan yerin içinde, küçük bir esnaf dükkanı ama ustası opel servisten ayrılma,bilgisayarı da var, istersen bir ugra, dışı yanıltmasın seni, iyi bir ustadır.Bir sor bakalım bu iş için sana ne diyecek
ben bı ara ugrıyım ona berker abı olmassa ozaman neskar burak abının tanıdıgı vardır elektırıkcı bı abımızı, vardı yuce hunkarda ıken şımdı ne oldu bılmıyorum

Lastik olayını bana sorabilirsiniz..Lassa isterseniz adaşımın (blueferarın) tanıdığı var yalova
yolunda..
michelin yada kumho isterseniz benim tanıdığım var eski Hale gelmeden sağda (dilmen)...
Burlas kampanya yapmış ama belirli ebatlar için yalnız sökme takma için ayrı para alıyorlar..
http://www.sahibinden.com/bur-las_lastik_ten_sok_kampanya!!!-65WQQaXQQ22719486WQQpXQQdisplayitem?
Yokohamada kampanya var hesaplı veriyorlar güzel lastik (k.sanayide)
Briggestone Carfurda kampanyada (ama yalandan kampanya fiyatları liste fiyatınan verip onun üzerinden %25 fark alıyorlar tak avantajı bol taksit)
Continenental koçtaşta (ama kampanya bitmiş olabilir)
Pirelli her daim kampanyada ama uzak dur
Dunlop var bizim işyerinin yanında mudanyda yolunda (motorcuların lastikçisi) Fulda-Firestone-Sava aklına ne gelirse var sosyete lastikçisi olduğundan güzel çıkmada bulursun onda ...vs vs.
Toyo var Berkerin (bycorsa) tanıdığı vs. vs. liste uzar gider

Güzel bilgiler için teşekkürler. Güzel ve ucuz olursa sizin ordaki çıkmalardan da bakabiliriz.

Geri