bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tuncay da yazmiş kacmiş bı görunuyo bı görunmuyor 6 aydır yazmamiştır herhalde foruma ben ılk gördum :D

Burak resimleri eklemişsin hemen.Sonuda benide opel manyağı yaptınız ya helal olsun size :)
Galeriden 4 tane Opel Combo ile çıkmak bana hiç bu kadar zevk vereceğini kırkyıl düşünsem aklıma gelmezdi :)

iyi akşamlar bursa...hafta başından beri yokum fırsat olmadı bu hafta yoğun geçti haftaya daha da yoğun olacak sanırım, artık bebişin eli kulağında tetiktetim..;)

yarın kısmetse saat 14:00 gibi botanikte olucam o tarafa yolu düşen olursa görüşürüz... kardeşimin labradoru biraz gezdireyim...:))

Bursa uyuyor..
Neskar Nesfit diye servisin yanına aksuar ve modiye tükanı açmış haberiniz olsun..Deri koltuk navigasyonlu sistem (navitechmiydi necvoxmuydu ne şu opel için satılan zamazingolu teyplerden) + geri görüş kamerası 1500liraydı açılışa özel.. haberiniz olsun...
Berker detaylı temizlik ve boya koruma iç 170 dış 200 lira Oha dedim bizim müdüre..bizim gibi yapanı bulursan kaçırma dedi.. :D

Bursa uyuyor..
Neskar Nesfit diye servisin yanına aksuar ve modiye tükanı açmış haberiniz olsun..Deri koltuk navigasyonlu sistem (navitechmiydi necvoxmuydu ne şu opel için satılan zamazingolu teyplerden) + geri görüş kamerası 1500liraydı açılışa özel.. haberiniz olsun...
Berker detaylı temizlik ve boya koruma iç 170 dış 200 lira Oha dedim bizim müdüre..bizim gibi yapanı bulursan kaçırma dedi.. :D

İyi demişsin, Oha :) AutoKing de sadece cila için 150 dedi, nisandan itibaren 275 olacakmış,içi sormadım zaten

Geri