bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tuncay da yazmiş kacmiş bı görunuyo bı görunmuyor 6 aydır yazmamiştır herhalde foruma ben ılk gördum :D

Günaydın arkadaşlar.Herkeze hayırlı cumalar...

Burak resimleri eklemişsin hemen.Sonuda benide opel manyağı yaptınız ya helal olsun size :)
Galeriden 4 tane Opel Combo ile çıkmak bana hiç bu kadar zevk vereceğini kırkyıl düşünsem aklıma gelmezdi :)

Selam Herkese

Hayırlı Cumalar :)

Günaydın herkese
cumanız mübarek olsun.

Günaydın arkadaşlar. Hayırlı cumalar.

iyi akşamlar bursa...hafta başından beri yokum fırsat olmadı bu hafta yoğun geçti haftaya daha da yoğun olacak sanırım, artık bebişin eli kulağında tetiktetim..;)

yarın kısmetse saat 14:00 gibi botanikte olucam o tarafa yolu düşen olursa görüşürüz... kardeşimin labradoru biraz gezdireyim...:))

Bursa uyuyor..
Neskar Nesfit diye servisin yanına aksuar ve modiye tükanı açmış haberiniz olsun..Deri koltuk navigasyonlu sistem (navitechmiydi necvoxmuydu ne şu opel için satılan zamazingolu teyplerden) + geri görüş kamerası 1500liraydı açılışa özel.. haberiniz olsun...
Berker detaylı temizlik ve boya koruma iç 170 dış 200 lira Oha dedim bizim müdüre..bizim gibi yapanı bulursan kaçırma dedi.. :D

Bursa uyuyor..
Neskar Nesfit diye servisin yanına aksuar ve modiye tükanı açmış haberiniz olsun..Deri koltuk navigasyonlu sistem (navitechmiydi necvoxmuydu ne şu opel için satılan zamazingolu teyplerden) + geri görüş kamerası 1500liraydı açılışa özel.. haberiniz olsun...
Berker detaylı temizlik ve boya koruma iç 170 dış 200 lira Oha dedim bizim müdüre..bizim gibi yapanı bulursan kaçırma dedi.. :D

İyi demişsin, Oha :) AutoKing de sadece cila için 150 dedi, nisandan itibaren 275 olacakmış,içi sormadım zaten

Geri