bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bursa uyuyor..
Neskar Nesfit diye servisin yanına aksuar ve modiye tükanı açmış haberiniz olsun..Deri koltuk navigasyonlu sistem (navitechmiydi necvoxmuydu ne şu opel için satılan zamazingolu teyplerden) + geri görüş kamerası 1500liraydı açılışa özel.. haberiniz olsun...
Berker detaylı temizlik ve boya koruma iç 170 dış 200 lira Oha dedim bizim müdüre..bizim gibi yapanı bulursan kaçırma dedi.. :D
burak abı benım cruse controlu allah rızası ıcın yapsın ya 4 adet kablo ceksın ya yalova yolundakı musaıt degıl :cool:

musaıt şöyle 4+12 çalısıyorum haftaya olmassa para durumu duzeltıp gıtmek ıstıyorum acaba kac para ıstıcekler abi :confused:

Şimdi mesain gece 4 ten başlıyor anladığım kadarıyla yarın servise gitmen zor ben yarın konuşur sana haber veririm..Muhtemelen bakmamız lazım falan diyecektir..Görüp fiyat verirler sanırım, Bakayım bir konuşayım ne diyecek..
C.C. için Beyne kablomu çekilecek diyeyim ne diyeyim..tam olarak

Şimdi mesain gece 4 ten başlıyor anladığım kadarıyla yarın servise gitmen zor ben yarın konuşur sana haber veririm..Muhtemelen bakmamız lazım falan diyecektir..Görüp fiyat verirler sanırım, Bakayım bir konuşayım ne diyecek..
C.C. için Beyne kablomu çekilecek diyeyim ne diyeyim..tam olarak
abı gunduz ögleden sonra 4 alşamgece12 de cıkıyorum haftaya gunduzum gene ters :sorry:
abı şimdı cc kolu takılı debrıaj muşhurude takılı ıc kablo tesısatı hazır orjınalınde hepsı yerıne takılı şuan bana servısın dedıgı ıc tesısat var beyınden yanı ecu den kola tesısat yok beyıne 4 adet kablo gıtmesı lazım cc kolu aktıf olmuyor yazılım attılar arac tanımadı cc kolunu kablo eksık dedıler burak abı bana :rolleyes:

abı gunduz ögleden sonra 4 alşamgece12 de cıkıyorum haftaya gunduzum gene ters :sorry:
abı şimdı cc kolu takılı debrıaj muşhurude takılı ıc kablo tesısatı hazır orjınalınde hepsı yerıne takılı şuan bana servısın dedıgı ıc tesısat var beyınden yanı ecu den kola tesısat yok beyıne 4 adet kablo gıtmesı lazım cc kolu aktıf olmuyor yazılım attılar arac tanımadı cc kolunu kablo eksık dedıler burak abı bana :rolleyes:

Tamam ben elemanla görüşürüm hatta mailde atarım sonucunu sana bildiririm..Senide görüştürürüm merak etme..
Haydi iyi geceler...

Geri