bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sagol emre kardeşimsın racona ters olur bana yakışmaz başkaları gıbı olmak ıstemıyorum :D

Arkadaşlar işiniz yoksa Neskara (izmir yolu) gidin NESFIT'in açılışı varmış..Bizi çağırdılar ama Halısaha maçımız var gidemiyoruz..
NESFIT opelin akseuar ve modifiye dükkanı (servisin yanında hemen)gidin geyik olur

Arkadaşlar işiniz yoksa Neskara (izmir yolu) gidin NESFIT'in açılışı varmış..Bizi çağırdılar ama Halısaha maçımız var gidemiyoruz..
NESFIT opelin akseuar ve modifiye dükkanı (servisin yanında hemen)gidin geyik olur
işe gıtmesem gıderdım abı :D

Burak abi, TT'de 400 liraya 2.el 5800 XM var siyah.. ;)
ben 300 buldum temız takas yapmadı eleman bızım mahllede komşu telefoncu acılmış erıklı caddesınde ıkısı bızım köyden komşu sag olsun aldılar eskıyı takas ettık duzgun makına s5233 wifi kullanıyorum msn cözemedım işte:D

ben 300 buldum temız takas yapmadı eleman bızım mahllede komşu telefoncu acılmış erıklı caddesınde ıkısı bızım köyden komşu sag olsun aldılar eskıyı takas ettık duzgun makına s5233 wifi kullanıyorum msn cözemedım işte:D

Msn için Wi-Fi'den ebuddy.com'a gir. Oradan ebuddy'nin programını indir oradan gir. Ebuddy hesabı falan açmanı isteyecek aç onlarıda oradan gir gitsin çok kullanışlı o.

Geri