sagol emre kardeşimsın racona ters olur bana yakışmaz başkaları gıbı olmak ıstemıyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adama bak ya hayırlı cumalar yazmiş carpılan cumartesı bugunGünaydın Bursa.
adama bak ya hayırlı cumalar yazmiş carpılan cumartesı bugun
burak benım emektar emeklı oldu bı cep makınası aldım şımdılık bızım mahlleden tahmın etOha! Pardon pardon. Editledim mesajı.
işe gıtmesem gıderdım abıArkadaşlar işiniz yoksa Neskara (izmir yolu) gidin NESFIT'in açılışı varmış..Bizi çağırdılar ama Halısaha maçımız var gidemiyoruz..
NESFIT opelin akseuar ve modifiye dükkanı (servisin yanında hemen)gidin geyik olur
burak benım emektar emeklı oldu bı cep makınası aldım şımdılık bızım mahlleden tahmın et :d
ben 300 buldum temız takas yapmadı eleman bızım mahllede komşu telefoncu acılmış erıklı caddesınde ıkısı bızım köyden komşu sag olsun aldılar eskıyı takas ettık duzgun makına s5233 wifi kullanıyorum msn cözemedım işteBurak abi, TT'de 400 liraya 2.el 5800 XM var siyah..
ben 300 buldum temız takas yapmadı eleman bızım mahllede komşu telefoncu acılmış erıklı caddesınde ıkısı bızım köyden komşu sag olsun aldılar eskıyı takas ettık duzgun makına s5233 wifi kullanıyorum msn cözemedım işte