bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
asıl kaptan yok o çok kötü oldu... ozan ipek bu aralar zaten varla yok arası....:D

yav arkadaşım ww borayla çıkıyorduk piyasaya maçtan sonra booob booobbb fomarada hararet oldu 120 çektik sağa şu ekle bekle bilmemne saatlerce onunla uğraştık fan müşürü bozulmuş araba fan açmıyo söve söve geldik eve kadar rolantide

yav arkadaşım ww borayla çıkıyorduk piyasaya maçtan sonra booob booobbb fomarada hararet oldu 120 çektik sağa şu ekle bekle bilmemne saatlerce onunla uğraştık fan müşürü bozulmuş araba fan açmıyo söve söve geldik eve kadar rolantide

iyi farketmisiniz fan acmadigini yoksa sakat valla faik wv 90 gecmez ne olursa olsun gosterin bence servise mushuru baksinlar

p.tesi götüercek bi yerlere 100 litre su döktük yedenkten ve radyoturun üzerine soğutma görevi yaptık :D:D

Günaydın Bursa,Şöyle bir tane boyasız darbesiz abartısız fiyatlı 2003/4 Vectra Elegance bulamadım.Ya hint kumaşı mı arıyorum anlamadım.

Günaydın Bursa,Şöyle bir tane boyasız darbesiz abartısız fiyatlı 2003/4 Vectra Elegance bulamadım.Ya hint kumaşı mı arıyorum anlamadım.
mahallede var ama boyalı olabılır cunkı cızımışdı veledler kazası yok full + full başkabıldıgım yok abı :)

Geri