zaten bjk maçına bilet almaya seni yollucamAynen. Ben öyle hemen biteceğini bilseydim okuldan kaçar alırdım biletleri.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
zaten bjk maçına bilet almaya seni yollucamAynen. Ben öyle hemen biteceğini bilseydim okuldan kaçar alırdım biletleri.
bende temin ederim 10 lira fazla para alırım hadi bakalımben sıze temın ederım 2 katı para ısterım o ayrı mevzu kara borsa
senın yaptıgın etık kuralları aşıyor 2 neyse 10 kötu adam senı döverbende temin ederim 10 lira fazla para alırım hadi bakalım
yooo ben sadece 10 lira alıyorum ekstradan seninki 30 lira oluyosenın yaptıgın etık kuralları aşıyor 2 neyse 10 kötu adam senı döver
bırak şımdı o işlerı 100 200 aşagı bulamasıın belkıde daha fazla karaborsaya gırdıgındeyooo ben sadece 10 lira alıyorum ekstradan seninki 30 lira oluyo
karaborsadan almıcaz ki eşimiz dostumuz çok aldırırız birilerinebırak şımdı o işlerı 100 200 aşagı bulamasıın belkıde daha fazla karaborsaya gırdıgınde