zaten bjk maçına bilet almaya seni yollucamAynen.Ben öyle hemen biteceğini bilseydim okuldan kaçar alırdım biletleri.
![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
zaten bjk maçına bilet almaya seni yollucamAynen.Ben öyle hemen biteceğini bilseydim okuldan kaçar alırdım biletleri.
![]()
bende temin ederim 10 lira fazla para alırım hadi bakalımben sıze temın ederım 2 katı para ısterım o ayrı mevzu kara borsa![]()
senın yaptıgın etık kuralları aşıyor 2 neyse 10 kötu adam senı döverbende temin ederim 10 lira fazla para alırım hadi bakalım![]()
yooo ben sadece 10 lira alıyorum ekstradansenın yaptıgın etık kuralları aşıyor 2 neyse 10 kötu adam senı döver![]()
bırak şımdı o işlerı 100 200 aşagı bulamasıın belkıde daha fazla karaborsaya gırdıgındeyooo ben sadece 10 lira alıyorum ekstradanseninki 30 lira oluyo
![]()
karaborsadan almıcaz ki eşimiz dostumuz çok aldırırız birilerinebırak şımdı o işlerı 100 200 aşagı bulamasıın belkıde daha fazla karaborsaya gırdıgınde![]()