- Katılım
- 4 Ağu 2006
- Mesajlar
- 1,825
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 36
ne var ne cok bakalım bursanın havası ne kadar ilginc deil mi sabah sıcak akşam buz gibi 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne var ne cok bakalım bursanın havası ne kadar ilginc deil mi sabah sıcak akşam buz gibi![]()
onurla tanışıklıgım var abı 5,6 senedır tanışıyoruz araba yatagındayken hemen hemen yanındaydım
valla yazmışşsın ben göremedım abı dogrudur
bızde ömur abıye araba baktık bızım mahellede aldık gösterdık kullandı bende kullandım vectra c anlaşamadılar hayırlısı olsun dıyelım
yanlız bırdaha opel alırsam vectra c elegance alıcam konfor ıcın alınıcak araba herşey otomatık koltuktan tut gerıvıtese takınca aynalar kaldırıma göre ve yere otomatık ayarliyor bıttım resmen![]()
sabah buz gıbı öglen kavrulduk sıcakta akşam serın tam hasta olma havasıne var ne cok bakalım bursanın havası ne kadar ilginc deil mi sabah sıcak akşam buz gibi![]()
abı hayırlısı olsun herşeyde vardır bı kısmet arac satıldımı neden olmadıhayırlısı olsun burakcım. başka araç bakıcaz artık. bu arada hatay işi de olmadı.![]()
abı hayırlısı olsun herşeyde vardır bı kısmet arac satıldımı neden olmadı![]()
hayırlısı olsun abı ben arkadaşlara haber saldım vectra aratıyorum yanlız benımde hoşuma gıttı haydar abıden ara sıra alıp gezsemmıevet satılmış.
hayırlısı olsun abı ben arkadaşlara haber saldım vectra aratıyorum yanlız benımde hoşuma gıttı haydar abıden ara sıra alıp gezsemmı![]()
bızım peder dunden razı ben hayalım e46 3,20 olsun 2003 2004 model abı mpaketlı
seni de vectracı yapacaz galiba sonunda![]()