drag var onur söyledı bana yasal degılse kısa surelı olur jandarma kovalıyor sıkıcı oluyor ızlemeyemeden gerıdön bızdekı şans
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yok yok bişey olmaz bu sefer ki görüklede olcak )drag var onur söyledı bana yasal degılse kısa surelı olur jandarma kovalıyor sıkıcı oluyor ızlemeyemeden gerıdön bızdekı şans
gidersem sadece izlemekle kalmamgece bana uymuyor ışten sımdı geldım sabah şırket gıdıcem ordan nezaman ış bıterse ya eve ya işe gece 12 kadar ertesı gunu sabah kalk şırkete ordanda gece vardıyesı pazar gunumun ıcıne ettıler sagolsunlar gıdın ızleyın guzel oluyor
gidersem sadece izlemekle kalmam
aklından gecenı bence deneme husrana ugrarsın otosansıttekı görseydın arabalar 5 para etmez ama saglam makınalar neyse kafanıza göre takılın duşe kalka bu işlerı ögrencenız ıyı geceler sizegidersem sadece izlemekle kalmam
bu sefer 3-5 tane araba olmucak baya araba var yarısı standart zatenaklından gecenı bence deneme husrana ugrarsın otosansıttekı görseydın arabalar 5 para etmez ama saglam makınalar neyse kafanıza göre takılın duşe kalka bu işlerı ögrencenız ıyı geceler size
oraya gelen keklık avlamaya gelıyor aracın göruntusune aldanmayın herkesın haberı var apacı dolar orasıbu sefer 3-5 tane araba olmucak baya araba var yarısı standart zaten
zaten gitceğim kesin değil uyanabilirsem gitcemoraya gelen keklık avlamaya gelıyor aracın göruntusune aldanmayın herkesın haberı var apacı dolar orası