BUZ beyazi far AMPULU ???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan redshare
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sağol bilgilendirme için teşekkürler

Philips Crystal Vision

img3753vc9.jpg

img3757pf3.jpg

sdadsasdasdadsadsjl7.jpg

Philips Diamond Vision

dsc005716jp.jpg

f4iz.jpg

astra4kl.jpg

image3787ck.jpg

Osram NightBreaker

31AE2AD9827A47D19338EEF75E84607D.jpg

3E655D5F5993493CB7DB40C8F92F2393.jpg

28E62A9CBF6B432FB5BA3F2CA7C3C4A1.jpg

dscn3601kf4.jpg

adddmr9.jpg

41883F804D394E299AFA0B0E58CCACF9.jpg

FC46FFEE37E9414DBBA4FFCF1A200666.jpg

hiç bir halojen ampülün görüş kalitesi xenona yakın olmaz

BOSCH Xenon Silver ampülleri çıkdı sanırım philipisinde var ampülün içinde xenon gazı var buda normal halojene oranla %50 fazla ışık veriyor öyle balasta kitede ihtiyacınız yok sade bildiğimiz ampül ama içinde xenon gazı var

satışına başlanıldımı bilmiyorum başlanılmışsa türkiyede de vardır yada yakında gelir..

bosch_090320.jpg

http://www.bosch-presse.de/TBWebDB/en-US/PressText.cfm?id=4125

Simdi eve gelince baktim arkadaslar, benim eski kullandigim PHILIPS ampulu CYRSTAL VERSION'mus.

Yani burdan ilan ediyorum ki PHILIPS'in CYRISTAL VERSION model olan ampulu DIAMOND VERSION kadar beyaz bir isik saglamiyor.

DIAMOND VERSION tercih etmenizi oneriyorum bundan dolayi..

Su anda aracimda takili olan MTEC marka H7 ampul ise 4,350 K oldugundan istedigim beyazlikta degilmis.

Demek ki ne kadar cok beyazlik isteniliyorsa o kadar yuksek K degerinde almak lazim.

Bilginize

http://www.modacar.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=71605

ledli far ampülleri çıkmış daha yeni görüyorum işte bu ampülle süper beyaz ışık almak mümkün sanırım.

Ama kullanışlı olurmuki bilmiyorum.

BMOD_otm011136_102.jpg

# 2 li paket,sağ ve sol ampülden oluşmaktadır.
# Üretim Yeri : Yüksek kalite standarında Çin de üretilmektedir.
# ModaCar ithalatını,pazarlamasını veya üretimini yapıtrdığı ürünlerde tüketiciye maksimum fayda ve verim sağlayacak koşullarla tedarik yapmaktadır.Satılan her ürününü arkasında ve tüm desteği vermektedir.
# Türkiye de bir ilk!
# S.M.D L.E.D teknolojisinin ulaştığı en son noktadır ve Dünya da yeni yeni üretilmeye başlanmıştır.Geleceğin aydınlatma tipi SMD olacaktır.
# Yeni nesil en son L.E.D teknolojisi ile imkansız derecede patlamama olasılığı
# Normal veya nisbi ampüllere göre 9 kat daha kuvvetli ışık gücü
# Komple metal koruma
# H7 sis farı kullanan araçlara tavsiye edilmektedir.Kısa mesafede etkili olacağından Normal kısa veya uzun hüzme farınıza takmanız tavsiye edilmez.Sis lambalarına tavsiye edilmektedir.Lütfen ampül tipinizi öğreniniz.
# Genel Dağıtım : ModaCar International | Türkiye"

Kısa farlara satıcısıda tavsiye etmiyor.

Son düzenleme:
Simdi eve gelince baktim arkadaslar, benim eski kullandigim PHILIPS ampulu CYRSTAL VERSION'mus.

Yani burdan ilan ediyorum ki PHILIPS'in CYRISTAL VERSION model olan ampulu DIAMOND VERSION kadar beyaz bir isik saglamiyor.

DIAMOND VERSION tercih etmenizi oneriyorum bundan dolayi..

Su anda aracimda takili olan MTEC marka H7 ampul ise 4,350 K oldugundan istedigim beyazlikta degilmis.

Demek ki ne kadar cok beyazlik isteniliyorsa o kadar yuksek K degerinde almak lazim.

Bilginize

yok öyle bişey, kelvin değeri arttıkça ışığın rengi mora doğru gider,

mor ötesi ışık göz alıcı şekilde ışık yayar ancak önünüzü aydınlatmaz

kusura bakmayın bu konularda pek bir bilgim olmadığı için soruyorum. kısa far haricinde uzun farlara da uygulanıyor mu bu sistem? sanırım sislerede uygulanıyor...

yok öyle bişey, kelvin değeri arttıkça ışığın rengi mora doğru gider,

mor ötesi ışık göz alıcı şekilde ışık yayar ancak önünüzü aydınlatmaz
Ayni ifadeyi farkli sekillerde soylemisiz, K degeri yukseldikce beyazlik, yani parlaklik, yani goz alicilik artar.

Isigin gucu degil

kusura bakmayın bu konularda pek bir bilgim olmadığı için soruyorum. kısa far haricinde uzun farlara da uygulanıyor mu bu sistem? sanırım sislerede uygulanıyor...
Evet uygulaniyor.

Benim aracimda mevcut. KISA icin H7, UZUN icin H1, SIS icin de H3 kullaniliyor ASTRA H'da.

Hepsi icin bu ampuller mevcut.

Hatta on PARK lambalari icin bile.

Geri