BUZ beyazi far AMPULU ???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan redshare
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Evet uygulaniyor.

Benim aracimda mevcut. KISA icin H7, UZUN icin H1, SIS icin de H3 kullaniliyor ASTRA H'da.

Hepsi icin bu ampuller mevcut.

Hatta on PARK lambalari icin bile.

teşekkür ederim alpay...

Şİmdi bu beyaz ışık veren ampulleri takalımmı takmayalımmı:D hangisini takalım? mevcut sarılarımızdan daha iyi aydınlatmayacaksa neden takalım:D???

Şİmdi bu beyaz ışık veren ampulleri takalımmı takmayalımmı:D hangisini takalım? mevcut sarılarımızdan daha iyi aydınlatmayacaksa neden takalım:D???

Mevcut sarı ampüllerden daha iyi aydınlatma istiyorsan

PHILIPS MOTOVISION (%40 DAHA FAZLA IŞIK, 10 - 20 MT DAHA UZUN AYDINLATMA)

olan ampüllerden takman gerekir. Çift fiyatı 20-25 tl civarında olması lazım.

Mevcut sarı ampüllerden daha iyi aydınlatma istiyorsan

PHILIPS MOTOVISION (%40 DAHA FAZLA IŞIK, 10 - 20 MT DAHA UZUN AYDINLATMA)

olan ampüllerden takman gerekir. Çift fiyatı 20-25 tl civarında olması lazım.
Bu bahsettiğiniz beyazmı sarımı?birde her modele uyuyormu?

Hic cekinmenize gerek yok bence, sari ampullerin aydinlatmasina gore bariz bir farki yok aydinlatma bakimindan.

Ben 2.5 senedir kullaniyorum, o anlamda sikinti hic yasamadim..

arkadaşlar fotoları çaktim ancak kabloyu bulupta aktaramadım
size bu konularda exper bir site öneriyorum ben oradaki kullanıcılardan bilgi ile osram ı aldım http://www.geceucusu.com/

arkadaşlar fotoları çaktim ancak kabloyu bulupta aktaramadım
size bu konularda exper bir site öneriyorum ben oradaki kullanıcılardan bilgi ile osram ı aldım http://www.geceucusu.com/

Hangi model? Cool Blue mu NightBreaker mi? Bazı yerlerde okudum. NightBreakerın kutusunda %90 fazla ışık %10 beyazlık ve %50 kısa ömürlü yazıyormuş.

cool blue 5000K olanlardan
tavsiye ederim, diamondlar güzel ancak 2 kat fiyat kadar fark etmiyor.

Geri