- Konuyu Başlatan
Ynt: by hoştempo cyclone arayüz tema,wallpaper
bu da benden size...
style 7
bu da benden size...
style 7
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ulas79 link' Alıntı:benim necvox kafayı kırdı logoyu LOGO.bmp olarak usb ye kaydettim sd karta atttım anahtarı tekrar çıkarıp taktım açtım eski logo gitmedi sd den sildim yüklediğimi yine olmadı,sonra orange skin dosyasının içindeki menü butanlarını şeffaf yaptım ,MAGR_MAIN.bmp yaptm ana menüyü değiştirmek için yine oreange skin kalsörüne atıp eskisiyle değiştirdim diğer mp3 ve menü dosyalarını usulüne uygun ayarlayıp orange klasörüne tıp değiştirdim ama tekrar win ce yi kapatıp menüye geri döndüğümde yaptığım değişikliklerin olmadığını gördüm ,kendi skin dosyamı yapayım diyorum ama sadece skin sayısını arttırıp(config.ini yi değiştirip) kendi skin dosyamı açıp içine neleri yapıştıracağımı bilmiyorum yardım edecek arkadaş varsa memnun olurum.
Hakan o dediklerini yaptığım halde olmuyor evet mavi ekran çıkıyor ama yüklenen sadece opel logosu oluyor arka plan yüklenmiyor aynı şey menü ara yüzüne de oluyor ,bakalım denemeye devam edeceğim.HaKaN link' Alıntı:ulaş abi logo. bmp dosyasını direk sd karta hiçbir klasör değil, dışarıya yapıştırın sonra kontağı kapatın hatta kontağı çekip 4-5 sn sonra kontağı takın ekranda mavi yazılar çıkacak zaten yuklendigini buradan anlayabilirsiniz
sonra dosyayı silin
ekstra bir tema olusturursaniz da herhangi bir Temanın tüm dosyalarını klasöre kopyalarini sonra burada paylaşılan dosyaları oncekilerle degistirin
logo desigtirme konusunda videolu anlatimim mevcut
ulas79 link' Alıntı:Hakan o dediklerini yaptığım halde olmuyor evet mavi ekran çıkıyor ama yüklenen sadece opel logosu oluyor arka plan yüklenmiyor aynı şey menü ara yüzüne de oluyor ,bakalım denemeye devam edeceğim.
tamam Hakan logo yüklensin ama aşağıda paylaştığım logonun arka planı yüklenmiyor yani kırmızı olmuyor yine siyah üstüne oluyorHaKaN link' Alıntı:zaten öyle anlattığım kısım sadece Opel logosu yüklemek için
arka planı degistirmek için yukarıda verilen dosyaları kullandığınız tema klasörüne atıp degistireceksiniz
revisor link' Alıntı:Arkadaşlar bu temaları sorunsuz kuramadım ne yazk ki, Magr_msin gibi isimleri yapıp glow_orange klasörüne koyduğum halde olmuyor bir türlü. Sizden ricam kırmızı tema nın sorunsuz çslıştığı glow kldörünüzü komple rar layıp iletmeniz. Bir de şekilde deneyelim, yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.