- Konuyu Başlatan
Ynt: by hoştempo cyclone arayüz tema,wallpaper
stil 12
stil 12
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sizin daha önce skins sayısını arttırma konusu vardı,ordan öğrendim sayenizde.tema sayısını 8 e kadar çoğalttım, zaten daha fazlasını almıyor çünkü yer yok diyor.9 u denedim almadı.kendi aracımda ben öyle kullanıyorum.hatta kendimce butonlar vs. değiştirdim.herkesin tema kullanma şeklini bilmediğimden sadece duvar kağıtılarını paylaşıyorum.hipokratim link' Alıntı:uzun bir ara foruma giremedim, çok güzel şeyler görüyorum. Öncelikle photoshop konusunda oldukca başarılısınız.Duvar kağıtları çok güzel ancak bunları orjinal temaları bozmadan ve kendi özgün temanızı oluşturarak seçenekler---sistem ----güncelleme kısmında kendi temanızı seçerek her seferinde dosya aktarımı ile uğraşmadan istediğiniz temalar arasında geçiş yapabilabilecek şekilde olması daha güzel oluyor bence.Ben tasarladığım temalarımı hepsini tek seferde yüklüyorum.sonra sıklıdıkca tema seçimi kısmında değiştiriyorum tek bir tıkla.isterseniz bu konuda yardımcı olablirim...