Ynt: ©ARa'm
bence de çok hoş olmuş. plaka ışıkları için de arkadaşlara katılıyorum. beyaz ışık şart.
bence de çok hoş olmuş. plaka ışıkları için de arkadaşlara katılıyorum. beyaz ışık şart.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kesinlikle çok güzel ve zor bir renk, o eski halinden eser yok şimdi kış boyunca bir aç kez yıkatmak zorunda kaldım bir kaç kez de kar temizliği yapınca çok fena çizildi, baharda havalar toparlayınca tekrar eski güzelliğine kavuşacak inşallah.HasanM link' Alıntı:Maaşllah arabanız çok güzel olmuş, kazasız belasız iyi günlerde kullanın. Siyah güzel renk ama bakımı ve temizliği çok zor. Yıkamacılar illaki bir bez izi, su lekesi bırakıyorlar genelde kendin temizlemek zorunda kalıyorsun. Siz de bunu çok iyi yapıyorsunuz.
dur daha yolda yaylarım geliyorGNSpower link' Alıntı:Oo Halil abi hayırlı uğurlu olsun, donatmışsın yine arabayı.
BÜLENT plaka çerçevesini hep istemiştim o yüzden 9 hatta 8 numara bile olsa seviyorumbulent_tnt link' Alıntı:HALİL plaka cercevesi hariç hepsi 10 numara olmuş