Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güle güle kullan HALİLhllb link' Alıntı:dur daha yolda yaylarım geliyor
BÜLENT plaka çerçevesini hep istemiştim o yüzden 9 hatta 8 numara bile olsa seviyorum![]()
togi karanbolden ben bakmayı unuttum onlara yaaaTOGI link' Alıntı:Abi şimdiden hayırlı olsun..
Sinyal nası duracak merak ettim bu arada bende OPC sinyal çerçevesi ve sinyal taktım ;D
bulent_tnt link' Alıntı:togi karanbolden ben bakmayı unuttum onlara yaaa
ayak dayamayada bakıcaktım
o zaman hafta sonu fuarda bakarızTOGI link' Alıntı:Onlar zaten buluşmada yoktu Bülent merak etme
Bugün takıldı![]()
ben de merakla bekliyorum sinyalleri en geç önümüzdeki hafta başı gelir herhalde.TOGI link' Alıntı:Abi şimdiden hayırlı olsun..
Sinyal nası duracak merak ettim bu arada bende OPC sinyal çerçevesi ve sinyal taktım ;D
teşekkür ederim ulaş ben de heyecanla bekliyorumulas79 link' Alıntı:hayırlı olsun abi güle güle kullan yeni oyuncaklarını![]()
mayısın ilk haftası Kırıkkale ye gelicem bi arada günü birlik Ankara yapacağım abi ama kesin değil gelecek olursam haberleşirizhllb link' Alıntı:teşekkür ederim ulaş ben de heyecanla bekliyorumbu arada ankaraya ne zaman geliyorsun?
gelirsen mutlaka haberleşelimulas79 link' Alıntı:mayısın ilk haftası Kırıkkale ye gelicem bi arada günü birlik Ankara yapacağım abi ama kesin değil gelecek olursam haberleşiriz![]()