C SEGMENTİ 10 ADET SEDAN BENZİNLİ, DÜZ ARAÇ VERİLERİ, DEĞERLENDİRME-MUKAYESELER

Ynt: C SEGMENTİ 10 ADET SEDAN BENZİNLİ, DÜZ ARAÇ VERİLERİ, DEĞERLENDİRME-MUKAYESELER

Emrah64 link' Alıntı:
sende dahil dimi dogan abi :)

Ben olaya dahil olunca dengeler değişiyor Emrahcım. İstiab haddine yaslanıyor direkt araba. ((:

Ynt: C SEGMENTİ 10 ADET SEDAN BENZİNLİ, DÜZ ARAÇ VERİLERİ, DEĞERLENDİRME-MUKAYESELER

GNSpower link' Alıntı:
Ben olaya dahil olunca dengeler değişiyor Emrahcım. İstiab haddine yaslanıyor direkt araba. ((:
bende abi masallah iyi kilo vermişsin diyecektim :)

Emrah64 link' Alıntı:
bende abi masallah iyi kilo vermişsin diyecektim :)

Geri dönüşüm gibi birşey oldum ben, ne alıyorum ne veriyorum. Kapalı ekosistem. ((:

GNSpower link' Alıntı:
Geri dönüşüm gibi birşey oldum ben, ne alıyorum ne veriyorum. Kapalı ekosistem. ((:
greatt

Tablo yapma işini beceremedigimden sanırım çizelge ve değerlendirmeler anlaşılmiyor. Bilen birisi varsa yardımcı olsun. Çünkü daha buraya aktaramadigim kıyaslama ve puanlamalar var. Anlaşılır olursa ilginizi çekeceğini ve toplam puanlama konusunda birlikte değerlendirme yapabileceğimizi düşünüyorum. Acil teknik Yardım please.

Hocam emegine saglik, guzel bilgiler  general_Applause

değerlendirmeler cok sacma olmus ozellikle agırlık konusu

ProoF link' Alıntı:
değerlendirmeler cok sacma olmus ozellikle agırlık konusu
değerlendirmeler sıralı, başka nasıl puan verilebilir bilmiyorum. Yukarıdan aşağı sıralatıp en yükseğe 10 en kötüye 1 puan verdim. Ağırlık konusuna gelince; Ağır bir aracın dezavantaj olduğu bir gerçek dolayısıyla en hafif haraca en yüksek, en ağır araca da en düşük puanı vermek daha mantıklı geldi. Ben böyle düşündüm siz de kendi değerlendirme tablonuzu oluşturabilirsiniz  bravoo

harunhoca link' Alıntı:
değerlendirmeler sıralı, başka nasıl puan verilebilir bilmiyorum. Yukarıdan aşağı sıralatıp en yükseğe 10 en kötüye 1 puan verdim. Ağırlık konusuna gelince; Ağır bir aracın dezavantaj olduğu bir gerçek dolayısıyla en hafif haraca en yüksek, en ağır araca da en düşük puanı vermek daha mantıklı geldi. Ben böyle düşündüm siz de kendi değerlendirme tablonuzu oluşturabilirsiniz  bravoo

Hocam takilmayin, yazdiklarinizdan bilgilenmek isteyen herkes ne anlatmak istediginizi anliyor, emeginize saglik

harunhoca link' Alıntı:
sen oyle diyorsunda hocam astra j ile girdigin virajlara ayni segmentte hangi aracla girebiliyorsun ? Drag yarislarina katilmiyorki bu araclar en hafifi en cok puani alsin

Geri