- Konuyu Başlatan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o listede ustundeki araclarin bazilari astra kadar yol tutar focus ve lancer astradan asagi degil focus hatta bir kademe daha iyi agirlik tek basina hicbirsey ifade etmez. iyi suspansiyon olmadiktan sonra ( iyi suspansiyon ek agirlik getirir zaten) o yuzden boyle bir genelleme son derece yanlis. o listede en kotu yol tutan acik ara octavia olabilir cunku yol tutmuyor bu kadar kotusu son zamanlarda gormedim. downforce la suspansiyonla cok iyi yol tutus elde edilebilir agirlik anlamsiz.sallierim link' Alıntı:ağırlık yakıt olarak dezavantajdır ama yüksek hızlarda yol tutuşunda da avantajdır.astranın 150 ile girdiği yola yukardaki araçlar 130 la zor girer.ama tabi astra hafif olsa 1-2 litre daha az yakardı
agirligin dezavantaji zaten yakıt tuketimi, o da puanlama icinde var zatenharunhoca link' Alıntı:Ağırlık olayında bir netlik yok, her iki duruma göre de tablo yaptım. İsteyen istediğini tercih eder. şu kadarı varki astranin baz modelinin fiyati olmadigindan zaten haksızlık vardı.
Bizim için, yani astra kukllanıcıları için evet bizim araçlar ilk sırada. Ancak diğer araç kullanıcılarının forumlarında kendi araçlarına övgü dolu sözler sarfettiklerinden eminim. Öyle veya böyle astra hiç bir konuda ezilmemiş istatiksel olarak. Buna çok eleştirilen yakıt tüketimi de dahil. 1.4 motorların düz vites için konuşuyorum, yakıt tüketimi konusunda emsallerinin ortalamasında olduğu hatta iyilerden olduğu görülüyor. Ancak mazda3 ün yakıt tüketim değeri korkunç güzel, eğer doğru ise mükemmel değerler, aynı şekilde octavia nın da tüketim değerleri son derece iyi.albertxx link' Alıntı:Kesinlikle ilk 2de astra.Orda genelde octavia ile kafa kafaya gider.3 belki toyota değil ama focus zorlar
Bence de satmamalısın, almışsın bu güzelliği kaybetmek olur mu? okkksallierim link' Alıntı:ikinci el durumuna bakılınca skoda en kötüsü oluyor.bence astra da en iyisi.arabayı satmaya niyetim yok 2 tane alıcı çıktı şimdiden.satmıyorum diyorum anlayan yok![]()