olaya gel olaya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
samet senin passat kactı istanbulda yetısememıstim sağlam kacıyorduolaya gel olaya
samet senin passat kactı istanbulda yetısememıstim sağlam kacıyordu
yazıklar olsun bunu şimdi mi söylüyorsunhatırlamıyorum çok evreden geçti o yavru cagız
standart halini toparladık 148 gibiydi yazılım attık 185 oldu turbo büyütttük basınc actık 230 lara dayandık sonra kapak eğdi
en son standart turbo yazılımla sattım
zaten biz kapışmamıştık peşpeşe bağcılara gidiyorduk ama ne yalan söyleyeyim aracın sağlam yürüyordu ,yürümekten ziyade gaz tepkisi ve amiyane tabirle uzaması iyiydi , turbo bir araçla atmosferık kıyaslamak zaten yanlıs tamam c20xe iyi motor ama mucize de beklememk lazım, yenı nesıl birçok turbo dizel araç cok rahat kafa tutar bızlere fazla da abartmamak lazımama istanbula geldiğimizde standarttı cengiz abi
hatta yürümüyordu bi arkadaşa göstermiştim o gün hatırlıyorsan kavacıkta
tamamen standarttı yani, ama sağlıklıydı o araba bayaa bayaa
bahsettiğin araç için turbo yapmana gerek yok bence chip+dereceli egzantrik+ komple lexmaull araboru ve susturucular ve lexmaull emme manıfolduo zaman şöyle yapalım bi turbo bi chip +mill passat yalan olur )))deseniz ze
turbo işiyle uğrasan arkadaşlarım varmı