Ben mavi kırmızya karşıyım ve yasak devlet güvenlik mahkemesine veriliyorsun herhalde öyle duymuştum bence gereksiz bir uygulama zaten ama ses göre patlayan beyazlar fena değil gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
polislerin gözünde bi arabaya yapılabilcek herşey yasak
krom jantlardan, farklı bi ayna takmaktan birisi ceza yemişti
"bahane jantların çok parlak"
polislerin gözünde bi arabaya yapılabilcek herşey yasak
krom jantlardan, farklı bi ayna takmaktan birisi ceza yemişti
"bahane jantların çok parlak"
Abi Sana Katılıyorum Ama %100 Değil Her Teşkilat Ve Kurumda OLduğu Gibi Kötü Niyetlimi Diyim İşini Kötüye Kullanan veya tam yapmayan insanlar yüzünden oluyor bu olay diye düşünüyorumKimse üzerine alınmasın, genel anlamda, yıllardır gözlediğimi yazıyorum. Bazı vatandaşlarımız hem polise/askere gıcık olup onları yerden yere vuruyorlar hem de onların yerinde olmak için can atıyorlar, gerçekten bu durum çok ilginç.
Kimse üzerine alınmasın, genel anlamda, yıllardır gözlediğimi yazıyorum. Bazı vatandaşlarımız hem polise/askere gıcık olup onları yerden yere vuruyorlar hem de onların yerinde olmak için can atıyorlar, gerçekten bu durum çok ilginç.
Mustafa yorumumu yanlış algılamışsın, ben polis/asker için kötü demiyorum ki.Abi Sana Katılıyorum Ama %100 Değil Her Teşkilat Ve Kurumda OLduğu Gibi Kötü Niyetlimi Diyim İşini Kötüye Kullanan veya tam yapmayan insanlar yüzünden oluyor bu olay diye düşünüyorum