çakar lambalar yasakmı??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nebi_han
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Mustafa yorumumu yanlış algılamışsın, ben polis/asker için kötü demiyorum ki.
Yok abi nedemek istediğini anladımda bazende kurumlar içinde yerden yere vurulacak insanlar demek istedim ben

Mustafa maalesef o dediklerinden her yerde var. İnsanlar çeşitli hizmet sektörlerinden ekmek kazanırlar, çalışma koşulları, iş yoğunluğu gibi etkenler sonucu insanların iç dünyası bozulur, işiyle ister istemez bütünleşir. Mesela bir kişi yeni tanıştığı bir doktora "doktor bey şuram neden çok ağrıyor" diye sormaz mı? Yeni tanıştığımız bir din alimine hemen dini sorular sormaz mıyız? Peki cinayet veya hırsızlık masasında görevli bir polise ne sorarız? İkide bir dağlarda terörist kovalayan bir askere ne sorarız? Bu tür zor şartlarda görev yapanların yerine kendimizi bir koyalım bakalım. Bütün gün hırsızla, katille, teröristle iç içe yaşamak o kadar kolay olmasa gerek.

insan neden arabasını oyuncak arabaya çevirmek istesin ki :D

bimde 19.99 tlye ışıklı jeepler var :) tekerlekler falan her tarafı led, onlara benziyo bence :)

yasak zaten emniyetin taktırğı yerlerde sivil araçlara takmıyorlar bile ancak bizim tuning mağazalardaki daha kalitesiz olanları alabiliriz onlar bile yasak bence hiç gerek yok polis olmadığımıza göre :D ben mail atmıştım 1.000.000 tl ye takıyoruz dedi aracınızın resmi kaydı yoksa size yardımcı olamayız dediler

ben 3 4 ay kadar kullandım passat'ım varken çok fazla dikkat çektiği kesin ama bi polis tanıdık kıl birine denk gelirsen trafikten men bile yazar dedi hatta mahkeme fln çok uğraşırsın demişti...

mahkemesi var yasalarda vardıda unuttum polis taklit etmekden ağır cezası var.

Geri