- Konuyu Başlatan
Hasan hayırlı olsun, bir gittiğinde ustaya sor bakalım elinde eskilerden kalma A kasa Vectra'nın camı da varmıymış . Evet orjinal cam tartışmasız çok iyidir ama artık kaliteli cam üreten fabrikalarımız mevcut. Olimpia cam da bu fabrikalardan biridir. Ben Kadett'e Olimpia cam taktırmıştım memnundum. Gönül orjinal cam bulup taktırmak ister ama bu iş birazda maddiyat ile ilgilidir, fiyat uygun olunca mecburen ufak tefek kusurları görmüyoruz, tıpkı benzin pahalı olduğu için LPG'yi baş tacı yaptığımız gibi .
Gittiğime sorayım abi
Kalite mevzusuna gelince, cam kesinlikle eskisinden çok iyi ve çok kaliteli. Güneşlik kısmı biraz daha geniş tam istediğim gibi.. Orjinalinde olmayan bir ayrıntı içeride dikiz aynasının yapıştırılacağı yer, belirlenmiş ve biraz pürüzlü bir madde kullanılış. orjinal camda ayna aşırı baslara en fazla 1 hafta dayanıyordu. şuan 1 hafta geçti aynada bir kıpırtı yok. Cam üzerinde gece ve gündüz en ufak bir eğim yada ışık kırılması söz konusu değil.
Fırasat bulduğumda yeni camın detay fotoğraflarını kaliteli bir makine ile çekip burada paylaşırım.
Orjinal olarak fabrikanın taktığı cam bu..
Bu da yeni takılan cam.
Son düzenleme: