o işlemler yapılmış(ve daha daha ilerisi) bi kaç tane var bizim köyde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o işlemler yapılmış(ve daha daha ilerisi) bi kaç tane var bizim köyde
o zaman anlaştık bak ben 10.000 ytl gözden cıkardım motor modifiyesi hariçcengiz abi lafın gelişi dedim tabiiki daha iileri var...
burda di mi yurtdışında diil.. öyleyse süpermiş...
o zaman anlaştık bak ben 10.000 ytl gözden cıkardım motor modifiyesi hariç
ki girmeyeceğim motora fazla birşey olmuyor kaba hesapla güzel bir body kit tercih rieger en az 3000 maksimum 8000 tutuyor buna ortalama 3000-4000 standox sedefli boya,hadi 2000 de kaporta işçiliği ekle, e bir de güzel bir iç modifiye tesisat, sonrada ufaktan lexmaul emme ve egzost koy oldu olacak yay ve koni de ekle oldu mu sana en az 20.000 yani öyle iki pistonla araç tek falan olmaz bu araca da yaptımmı en ıyısını yapman gerekir aksi halde alıp binmenin manası olmaz bu söylediklerim kendi planlarım tabii sade binmek isteyene de saygımız sonsuz ama zor işler bunlar bir de tutku meselesi.
kızma be sarper ben de kendi fikrimi söyledim biraz uçmuş olabilirim kusura bakmaabi tamam pes ettim
melii benimki hep yollarda zaten ama dediğim şeyleri yapmak için zaman ve duygusallık lazım yavaş yavaş kısmetsecengız abı sneın calıbrayı ne zaman gorucegız yolda
estagfurullah abi...senin istediklerinin eksiksiz bende astrama yapmak istiyorum. + bi de turbo da yapıcam ama daha 1 senesi var..kızma be sarper ben de kendi fikrimi söyledim biraz uçmuş olabilirim kusura bakma
hayırlısı acele etmemek ,sindire sindire yapmak lazım zaten oylesi daha keyifliestagfurullah abi...senin istediklerinin eksiksiz bende astrama yapmak istiyorum. + bi de turbo da yapıcam ama daha 1 senesi var..