4 Ara 2015 #11 C.C Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 8 Ara 2007 Mesajlar 4,793 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 54 Siteyi ziyaret et keremersoy007' Alıntı: Vectra gt ile yay amortisör aynı mı? Arkalar aynı mı? Cali de bağımsız arka. Genişletmek için tıkla ... aynı değil özellikle calibranın arkası vectra a dan çok farklı size yay mı lazım elimde 1 takım orjinal yay var
keremersoy007' Alıntı: Vectra gt ile yay amortisör aynı mı? Arkalar aynı mı? Cali de bağımsız arka. Genişletmek için tıkla ... aynı değil özellikle calibranın arkası vectra a dan çok farklı size yay mı lazım elimde 1 takım orjinal yay var
7 Ara 2015 #12 K keremersoy007 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 24 Eki 2015 Mesajlar 7 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 31 Siteyi ziyaret et C.C' Alıntı: aynı değil özellikle calibranın arkası vectra a dan çok farklı size yay mı lazım elimde 1 takım orjinal yay var Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler. Bilgi amaçlı sordum. Şu an ihtiyacım yok ama ilerde olabilir. Cali için parçalar var sanırım elinizde.
C.C' Alıntı: aynı değil özellikle calibranın arkası vectra a dan çok farklı size yay mı lazım elimde 1 takım orjinal yay var Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler. Bilgi amaçlı sordum. Şu an ihtiyacım yok ama ilerde olabilir. Cali için parçalar var sanırım elinizde.
11 Ara 2015 #13 C.C Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 8 Ara 2007 Mesajlar 4,793 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 54 Siteyi ziyaret et keremersoy007' Alıntı: Teşekkürler. Bilgi amaçlı sordum. Şu an ihtiyacım yok ama ilerde olabilir. Cali için parçalar var sanırım elinizde. Genişletmek için tıkla ... hayır sadece orjinal yaylarım duruyor ben almanyadan spor yay getirtmiştim
keremersoy007' Alıntı: Teşekkürler. Bilgi amaçlı sordum. Şu an ihtiyacım yok ama ilerde olabilir. Cali için parçalar var sanırım elinizde. Genişletmek için tıkla ... hayır sadece orjinal yaylarım duruyor ben almanyadan spor yay getirtmiştim