calibra_ank Bülent YILMAZ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya o değilde bu LPG nin bırak ikinci elini sıfırı bile ne sorunlar çıkarıyor. Fabrikadan gelmiş malzeme takıyorsun bozuk çıkıyor, ya gaz kaçırıyor ya su çıkarıyor. Kimi suçlarsın burda, ben garantili malı bile zorla değiştirttim. Hatta şunuda öğrendim ki enjektörlerde veya beyinde sorun çıktığında garantiye dahil edilmiyormuş. Kullanıcı hatası mevzuu...

eee sonuç ne oldu?

sadece karşı taraftaki arkadaşın içinin rahat olması için yazıyorum ki bülent abi için 500 ytl nin lafının geçmeyeceğini biliyorum..

ha şuda var bende bir alış veriş yaptım ve şuan hayal kırıklığı içindeyim ama sabır ediyorum .. daha cok vaktim olmadığı için ayara falan goturmedim ama neyse neyse şuan hicbirşey yazmayayım sadece bulent abi bu durumu müsbed sonuçlandırır sen içini rahat tut kardeşim.

arkadaşlar sorunumuz kısmen çözüldü.Konu sayesinde günler sonra telefonuma çıktı arkadaş.Ama arkadaş forumda hakkımda sölediği kötü sözleri sileceğini sölemesine rağmen hala silmedi. 9. ayda paramı vereceğini söledi. ama içim tam olarak rahat değil çünkü verdiği sözleri tam olarak zamanında yerine getirmedi bana karşı.
forumda herkes arkadaşın 500 liranın adamı olmadığını belirtmiş.Ama biz burada 500 lirayı konu etmedik. arkadaşın telefonlarıma çıkmamasını söledim.
gene de yorum yazan herkese teşekkür ederim.

arkadaşlar sorunumuz kısmen çözüldü.Konu sayesinde günler sonra telefonuma çıktı arkadaş.Ama arkadaş forumda hakkımda sölediği kötü sözleri sileceğini sölemesine rağmen hala silmedi. 9. ayda paramı vereceğini söledi. ama içim tam olarak rahat değil çünkü verdiği sözleri tam olarak zamanında yerine getirmedi bana karşı.
forumda herkes arkadaşın 500 liranın adamı olmadığını belirtmiş.Ama biz burada 500 lirayı konu etmedik. arkadaşın telefonlarıma çıkmamasını söledim.
gene de yorum yazan herkese teşekkür ederim.
sevindim kardeş senin adına umarım bundan sonra böyle bir olay kimsenin başına gelmez :good:

Sanırım konu tatlıya bağlandı. Bülent 9. y dediyese dediği tarihte parayı göndereceğine inanıyorum. İki taraf içinde geçmiş olsun. İzninizle konuyu kapatıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri