- Konuyu Başlatan
330cc olarak satılan universal hangi marka ile uyar bizim bu sarı let enjektörleri??
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hızlıca yazıyı okudum adam dalga geçe geçe yazmış zati Derki sen sen ol bir enjektör alırken; enjektör cc sini 5 e böl, sonrada 4 ile çarp = bu senin alabileceğin maksimum güce denk gelir bu arabadan (hayatımdada bukadar kıytırık hesap görmedim )
Şu halde c20xe maksimum 160hp olur dio adam yani
slm bence bu işi daha önce yapan bi arkadaş vardı dertten kurtulmadı piston beyin enjektör tesisat olmadan malesef olmuyor alabileceğin 170/180 anca çıkarır o arabada en sonunda std a çevirmişti
bu işi profesyönelce yapan ve türkiyedeki ilk astra gsı ı turbolayan yalçın abi var yada metin abiyede bi danış derim ben turbolar arttı fakat makıneyi bi, çoğu defalarca söktü taktı onların astra haala sorunsuz devam ediyor maşallah en iyi bilgiyi vereceklerdir bence bende astramı onlara turbolattım şimdi rodajda ama sana derimki ne bmw ne porsche tork yetiyor almanyada videoları izliyorum modena bile astranın arkasında bu makıneleri 1000 ps e kadar çıkarabiliyosun demişti yalçın abi bana kafayı yemiştim
ben sana tavsiyem biraz daha profesyönelce yap 1 kere yap keyfine tadına var turbo çok farklı hadi hayırlısı
bu arada f20 bendede var bana söylenen 200 km den sonra aşırı devire ve sürate dayanmayacak bi f20 şanzumana sahibim illa f28 dedi bana fakat 200 ps lerde f 20 de sıkıntı olurmu bilmem 300 leri geçtinmi maalesef kırıyor
e ben siyah astra gsı da 310 km yi görünce yan koltukta düşünüyorumda f20 ı ıh