M
Martin
Bilgi Girilmemiş
2001 yılında almıştım. Hor kullanılmamış bir araçtı. 4 yıl kadar kullandım gayet güzeldi bakımları vs en ufak ekstradan masraf çıkarmadı hani gerçekten yaşamak gerekiyor sevmek gerekiyor ama gel gelelim en ufak problemlerde inanılmaz faturalar çıkıyordu karşıma. Bir turbo arızası ile başladı bitirdi beni getirtmek tamir masrafı derken beyinde sorun çıktı yakıt zamanlama problemi oldu eksozun içinde patladı arka susturucu parçalandı yaptırırken nerdeyse başka bir aracın fiyatına denk gelen maliyetler çok seri şekilde soğuttu beni. Dışarıdan bakınca hoş güzel ama cebi gerçekten yakan bir araç. Avrupada bir çok ülkede hurdacılarda her parçasını temin edebiliyorsunuz çok ucuza ama burada bunu kullanmak iyi bir cesaret gerektiriyor. Bir yerden sonra iş inada biniyor keyfini sürmek isterken aman problem çıkmasın bir sorun çıkarmasın diye bakmaya başlıyorsunuz iş başka boyuta taşınıyor elden çıkarmayıda kabullenemiyorsun. Almadan bu araca bulaşmadan önce ben bu aracın nazına ne derece katlanırım diye kendinize bir sormak gerekiyor. Acaba biri araca çarparmı dokundururmu diye park ederken yer aramak çokta hoş bir durum değil iş maddi boyutun dışında kaporta değişimlerinde parça bulup toplamak çok sıkıntılı. Aracın önü uzun olduğundan park sırasında farları açmakta fayda var önünü kestiremiyorsunuz. Biraz koleksiyoncu ruhlu olmak gerekiyor. Sadece ulaşım için kullanılacak bir araç değil böyle bir şey arıyorsanız bundan uzuk durun derim.