çalıntı opel corsa 1.7 dti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zafzaf00
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ya Mehmet kardeş. sana chipletecektim para ayarlıyoduk olmadı bi türlü neyse chipletip gitseydi daha çok üzülecektim. bide cantlara üzüldüm. o cantlardan zor bulunuyormuş. arkadaşlarda beğenip istemişti ama modelini bulamamıştık. cantta yazıyomu diye bakacaktık unuttuk kaldı çalındı gitti:(
gene corsa bakıyorum kaskodan para gelsin. gerçi hesapta olmayan harcamalar çıktı alacakmıyız oda meçhul. listemde senin kırmızı ziyanın beyaz var bide marmariste bi corsa buldum 2003 dti oda 10250 ye yeni bakım yapılmış ama gidip marmarise görmek lazım sahibindende ilanı vardı. bakalım para gelsin kendime yada baldızla ortakmı olur alacaz inşallah... ptesi ye kadar tamma dediler sonra ilginç gelişmeleride yazıcam... herkese tekrar teşekkür ediyorum. Allah kimsenin başına vermesin kasko olsada bi ton uğraşıyorsun can sıkıntısı cabası...

evet arkadaşlar bugün itibari ile aracımızın parası hesabımıza yatırıldı. araç 15100 ytl kasko bedeli ile sigortalanmıştı. temmuz ayı kasko değer listesinde 15400 olduğunu görmüştüm. austos ta ise 14300 küsür idi. bizimki süper kasko enflasyon koruma vs olduğundan yasal olarak ödemeleri gereken miktarın 15400 olduğunu söyledim. onlarda biraz gecikmeli olarak bugün parayı 15464 olarak ödediler. ama başak sigorta benim için artık bitti. perşembe günü şirket için çok sevdiğim için gene 1.7 corsa aldırdım. forumdan bir üyenin abisinin arabası. beyaz çelik cantlı orta halli bir araç. biraz masrafı var. 12250 ye aldık. hsonu manisaya gidip geldim 1 depo ile klima full açık ve yüklü olarak 920 km de ışık yandı. bence çok iyi bir değer... sürat ortalama 100 km. dönüşte yalovadan herekeye kadarda yoğun bir trafikte kullanarak...
şimdi ilginç olanlar şunlar...
araba çalındıktan yaklaşık 1 ay sonra baldızımın bürosuna hırsızlar girdi. yandaki emlakçıya da girmişler büyük ihtimal anahtarlar için girdiler çünki laptop vs alınmamış. sonra alarm ötünce kaçmışlar. acemi işi bir soygun ucuz atlatıldı... sonra bir kişi biz polisiz anahtarı getiririn aracınız bpaşa otoparkta demişler baldız biraz sıkıştırınca teli kapatmışlar. yanı aracın anahtarlarının peşine düştüler ama biz kasko dolayısıyle bulaşmadık. kabaca anlattım ama enteresan olaylar döndü anlayacağınız. neyse parayı aldık ama o kadar zaman arabasız ve sıkıntılar yaşadık. Allah kimseye yaşatmasın...
hepinize ilginiz için teşekkürler... aracınızı iyi kollayın kaskoyu ihmal etmeyin. bu arada yeni kaskom garanti bankası ortaklı euroka sigorta. full kasko 1.7 dti için 900 ytl .bence cook uygun fiyat olarak. hizmete bakacagız artık. arkasında garantı var ne de olsa...
herkese tekrar teşekkürler...

neyse aldıgın para acını hafıfletmıstır nasıl olsa tekrardan gecmıs olsun.

başak sigorta banada yaptı aynısını şirinevlerdeki büroyu alt üst edince hemen haftasına ödediler birez bağırmak lazım

Abi çok sevindim yaaaaaaaaaaaaaaaa vallahi :) adamlar ne pislikmiş neler yapmışlar arabayı çaldıktan sonra genede verilmiş sadakanız varmış.tekarar geçmiş olsun diorum inşallah bir daha böle bir olayla karşılaşmazsınız.

yaa sorma kardeş adamlar takmışlar arabaya. bi tanıdık işi gizli bi düşmanlık sezdik olayda ama kurcalamadık nasılolsa kasko var diye. büyük ihtiimalk arabayıda parçalayamadılar parça parça işlerine gelmedi. anahtar aradılar. neyse 13 e aldık 15464 e kaskoya sattık:=)

vallahi o kadar sevindim ki,,herşeyde vardır bi hayır..neyse para alınmış zor olsa da.yeni planlar var artık herhalde..
ruhsatı her zaman yanıma alırım eve,misafirliğe vs. giderken..araçta ruhsat bırakmayalım..

ruhsatı araçta bırakmakma olayı gerçekten sakatmı?

kasko odeme yapmaz diyor bazıları bi aslı var mı acaba?

Geri