- Konuyu Başlatan
ben arabayı gördüm yanımdan geçti sağ ön camı patlaktı dikkatimi çekmişti. bilhakis opel olaması dikkatimi aldı. beyaz tek kapı idi. yaklaşık -4-5 ay oldu galiba . ilk gördüğümde anlamıştım zaten. metroport avm den aşağı yan yana indik bir süre dik dik baktım içindeki kıl oldu çekti sağa bekledi. ben köprü altından şirin evlere girdim peşimden geldi goodyear lastikçinin rampasına çıktı ordan sonrasını bilmiyorum
adam hatta kirli sakallı 1.65-1.70cm boylarında esmer siyah tenli idi. ama çok panik halinde idi. sanıyorum ben çalındığı gün görmüşüm. ama o zamanlar opel üyesi değildim. haziran gibi çalınmış galiba. ben arabamı temuz gibi almıştım. akşam 20.45 gibi bir saatti dereyolunda eve gidiyorum . keşke takip etseymişim
Evet Volkan haziranda çalındı ama saat gece 04:00-08:00 arası çalındı. Gece hanım camdan baktığında araba kapıda imiş. Sen aynı gün görmemişsindir, plakayı falan okudunmu. cantlar falan aynımıydı. gerçi giden arabada görmek zoradamlar aynı plaka ile çalınan araba ile o kadar zaman sonra dolaşıyorlarsa (sen arabayı temmuzda aldığına göre) ya aptallar ya da arkaları sağlam yere dayalı. Zaten polis olduğunu telde söyleyen kişiler arabanın bayrampaşa emniyet otoparkında olduğunu anahtarı yanınıza alıp gelin demişlerdi. Baldızda sorularla sıkıştırınca adamlar teli kapamış bi dahada aramamışlardı. Büyük ihtimalle polis taklidi ile başımıza iş açacaklardı. Bizde kasko olduğundan zorlamamıştık. Araba içinde çalınan ufak tefek kişisel eşyalar ve çok sevdiğim tahminen o gün arabada olan güneş gözlüğüme üzülmüştüm
Artık araba kanunen kaskoya ait zaten. Ama arabayı görüp adamı indirip dövmek serbest
Son düzenleme: