cam catladı :(

BaYRaM12

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaslar dün ankaradan gelirken karsıdan gelen otobus taş sıcrattı ve cam catladı aracta kasko war değiştirmek için ne gerekiyr ve cam değişimi kaskoyu deliyormu?

geçmiş olsun. kaskoda her sene 1 cam hakkı mı ne oluyordu zaten sanırım. öyle bişeler hatırlıyorum. belki her sene değildir.

daha 1 kere değiştirdim camı 5 sene oldu sanırım.

hersene 2 cam degiştirme hakkın var diye biliyorum.. neyse yani sonucta ucretsiz degişirsin ki genelde iskitlerdeki carglass a yollarlar..

kasko delinmiyor rahat ol

kaskoyu bozma değiştirmek içinde bişi gerekli değil direk gidip değiştir

kasko bozulmaz fakat orjinal cam takmazlar tahminimce, yani kasko kendi anlaşmalı olduğu camcıya yollar, oda orjinal takmaz..

Kaskonun delinip delinmemesi önemli değilde, cam değiştirildimi orjinali gibi olmuyor.üstelik contaların altından paslanmaya başlıyor.eğer çatlak çok büyümediyse ankarada lalegülde cam tamiri yapan bir yer var üstelik 3 yıl garanti veriyor.benikide çatlamıştı orda yaptırdım.artık büyüme durdu çatlak belli bile olmuyor.

evet bencede çok büyük değilse camı tamır edıyolar tamır ettırmenı onerırım. herşeyin orjinali güzel

Geçmiş olsun Bayram. Kaskon bozulmaz ve genelde yılda bir cam hakkın vardır. Araç ruhsatı, ehliyet ve poliçenin fotokopilerini anlaşmalı yere vereceksin hepsi o kadar.

Geri