cam çatladıı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onurhmk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aynen öyle üzüldüğümden değil ya olan oolmuş daha kötüsü olmasında yaza muayne var o zmana yapdırmak lazım gecirmezler gececegini bilsem öyle geziyom zaten:)

sürücü tarafında çatlak görüş alanını etkilemiyorsa hafif kusurlu geçer aracınız. benimki geçti mesela çatlak üst tarafta kaldığı için.

kasko varsa tabi :)

Geçmiş olsun elden ne gelir kasko varsa tek cam senelik taktırma hakkın var.

daha önce küçük bir çatlak vardır kenarlarda siz suyu dökünce selim abinin dediği gibi çatlak uçtan uca büyümüştür. benimde cam sağ taraftan ortaya kadar çatlaktı, yaz günü aracı buz gibi suyun altına soktum :D sonra mı? boydan boya nur topu gibi bir çatlağım var şuan :kop: ben sorduğumda 150 lira civarı fiyat vermişlerdi vectra b için.
150 tl mi yanlışınız olmasın ben eski aracımda astra f 400 tl değiştim camıdır lastiktir işçiliktir o fiyatlara sanmam

Yetkili serviste 250 tl diye biliyorum bir sorun. Opel Fix denen olaya dahil bu ön cam.

400 tl civarı olanlar orjinal camıdır. astra g arka camını sormuştum orjinali 400-500 civarı dediler uğurlu olimpia gibi markalar için 140 tl fiyat verdiler, ön camın orjinaline 350 tl demişti yan sanayi sormadım ama 150 civarıdır heralde.camcılar kasko yoksa orjinaline gerek yok yerli cam sanayimiz çok iyi kaliteli cam yapıyor,boşa fazla para vermiş olursun dediler.

Geçmiş olsun... 100-150 civarı kalitesine göre fiyatı değişiyor.

Bazı kasko firmaları yıllık belirli bir limiti geçmemek kaydıyla (2500TL) küçük onarım kapsamında bu ve bunun gibi işlemler için kaskonuzu bozmuyor. (eğer kasko anlaşmanıza dahil ise. Poliçenizi okuyun).

Onun dışında Axa oyak gibi bazı sigorta şirketleride yılda bir kez ön cam değişimini (cam kırılmasa bile) ödüyor.

Geri