Cam Filmi Konusunda Görüşlerinizi Bekliyorum

3M,lummar veya ziebart kaliteli diye biliyorum aynalı bencede güzel olmaz ayrıca ön camada tavsiye etmem yan ve arkalara 1 veya 2 numara film hiç başını ağrıtmaz yakışıklıda olur...

aynalı film önermem çirkin duruyo arabanız da kırmızı siyah cok güzel gider ancak önler 1 arkalar 2 en arka cam 3 şeklinde çektirmeyin.takım olsun komple ziebart 3m amerikan çizilmez film derim.kendi arabama da çektirdim 1 sene önce hiç bir şekilde renk açma çizilme ve yapışkanlık kaybı olmadı..

Aynalı cam filmine girme araca yakışmaz ve polisler tarafından çok dikkat çeker, 2 numara siyah cam filmi yaptır, ön cama hiç dokunma yanlara ve arkaya yaptırman kafii olur , fazlada müzik sesi acıp yada sisleri acıp gezmessen göze batmassın , geriside Allah'a kalmış :)

Bir çok şehirde gece geç saatlerde kontrol uygulamaları var artık.Serviste yaptıracaktım,elemanlar bile herkes yaptırıyor bir şey olmaz ama içime sinmedi.Yaptırmadım.

Polis cevirmelerinde gündüz yakalanırsanız genelde app plaka ve cam filmine bakıyorlar, geceleri alkole ve evrakların tam olmasına bakıyorlar :) tabii % 100 olmamak ile beraber

Geri