cam filmi olanlar dikkat

Aracım muayeneden bağlandı ve aracımı almak içim c bölgesine gittim acaip bi kuyruk vardı milletle sohbet ettik 80 kişi varsa 60 ı filmden 10 u muayneden 10 u alkol ve ehliyetsiz sürücüden bağlanmış
Ben filmlerimi söktüm sanki bütün camlar açıkmış gibi geziyorum alışıcaz artık mecburen en güseli orjinal al bin :)

geçen hafta bende ceza yedim 130tl, ne diller döktümde cam filminden yazdırmadım yoksa araç bağlanacaktı :(
artık nisan ayıda geçince kontroller hala çok sık olursa sökeceğim mecburen, benim merak ettiğim ruhsata işletenler nasıl işletiyor bu cam filmini, sahibinden.com da o kadar ilan var camlar filmli ve ruhsata işli diye, işletmenin bir yöntemi var ama devlet sırrı gibi saklanıyor nedense

bu memlekette ne film ler dönüyor devlet bizim filmin peşinemi düşmüş yazık gerçekten yazık

en guzelı sokturup en açık ton fılm yaptırmak

evet hepsine kesiyorlar artık

:D:D bizim aracta aldıgımızda flim yok ama taktırmayı düsünmüyorum 100 tl ye arkadaki 2 kapıya ve arka büyük cama perde yaptırma fikrindeyim

yok abi yok karar verdim suzuki maruti alacam. geçen gördüm süper 800motor sanırım vergisi yok, cam filmi çekmeye gerek yok, xzenon a hiç ihtiyacı yok çünkü araca ne yaparsanız yapın güzleşmeye ihtiyacı yok. sadece binecen bakmayacan:D

Geri