Önce can, yerine göre mal en arkadan gelir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
128 tl cezası arkadaşlar tabi polisin insiyatifine kalmış bir olay heryerde aynı tepkiyi vermiyorlar...
amasya küçük yer mesela burda herkesi tanıyorlar zaten onun için baskı yapmıyorlar ama büyük şehirlerde terör olayları olduğu için filmli araçlara daha çok baskı uyguluyorlar.
sonuç olarak polis durdurup ceza yazacağı zaman en güzel yöntem abi 5 dk mı almaz hemen sökeyim diyim cevap beklemeden sökmeye başlamak belki cezadan kurtulursunuz
Gözleri hassasdır diye değilde güneşe çıkmaması gereken hastalıklar var yani direk güneşle temas etmemesi lazım o rapordan alman lazım hastalıgın adını tam bilmiyorum..doktordan , gereklidir , gözleri hassastır diye bir yazı alsak??? bir arkadaş söyledi de öyle bir şey
vay uyanık seni vay utanmıomusun askerliği kullanmaya yav benim eniştede polis 12 senedir bir işimiz düşmedi bi polis çevirsede arasam diye 4 gözle bekliom.Gözleri hassasdır diye değilde güneşe çıkmaması gereken hastalıklar var yani direk güneşle temas etmemesi lazım o rapordan alman lazım hastalıgın adını tam bilmiyorum..
Benim yaşlarımdasın sende "abi 20-25 gün sonra askere gidicem yakma beni al gbt ye bak istersen (kaçak değilsen çıkmaz) şimdi istersen sökim filmleri" de iyi teskereler deyip bırakıyolar gerçi benimki yalan değil ama genede işe yarıyor
vay uyanık seni vay utanmıomusun askerliği kullanmaya yav benim eniştede polis 12 senedir bir işimiz düşmedi bi polis çevirsede arasam diye 4 gözle bekliom.