Cam Filmi Önerisi (Ankara)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Cebelli59
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Cam Filmi Önerisi (Ankara)

Ankara Llumar bayi olarak geçen Çağrı Yapıyı kesinlikle önermem. Israrla döşemeyi sökmeden yapmalarını istememe rağmen sökmeden olmayacağını söyleyip söerken kapı iç çıtasının tırnağını kırdılar.

Şaşmazda yapıyorlar mı bu film işini? Gideyim yaptırayım :)

Lumar ATC35
Kullaniyorum ne cok acik nede koyu.

Piyasadaki dandik röntgen filmi gibi mora dönen filmleri tavsiye etmem.

Ben Ankarada 3M'de (Ulus Rüzgarlı sokakta) CS35 yaptırmıştım (Orta ton). Fiyat piyasa üstü ama kafam rahat. Soldu attı derdin olmaz. Tavsiye ederim.

bugra_06 link' Alıntı:
Ben Ankarada 3M'de (Ulus Rüzgarlı sokakta) CS35 yaptırmıştım (Orta ton). Fiyat piyasa üstü ama kafam rahat. Soldu attı derdin olmaz. Tavsiye ederim.
3M de cok kaliteli.  bravoo

B֜LENT link' Alıntı:
3M de cok kaliteli.  bravoo
Abi sahte 3m çok fazla. Benim filmlerde 3m ama lumar ve solargard iç ışık geçirgenliği daha iyi. 3m 2 numara ile akşam yan aynalarında sorun yaşıyorum. Lumar ve solargard daha geçirgen. Solargard testlerde güneş korumada dünyanın en iyisi.

madmax50 link' Alıntı:
Abi sahte 3m çok fazla. Benim filmlerde 3m ama lumar ve solargard iç ışık geçirgenliği daha iyi. 3m 2 numara ile akşam yan aynalarında sorun yaşıyorum. Lumar ve solargard daha geçirgen. Solargard testlerde güneş korumada dünyanın en iyisi.
O zaman benimkide ondan mustafa abi :D

adRe J link' Alıntı:
O zaman benimkide ondan mustafa abi :D
Sizin filmler markasız  :D En mantıklısını siz yaptınız kaliteli markaya 3 mislini vermektense 2 yıl garantili taktırdın. Polis ciddi sıkıştırıyor Nevşehir'de babamın arabasının filmini söktürdüm bir de ceza yedim. Memur affetmiyor 10 dakika dil döktüm filmleri sökeyim diye, söktüm yine yazdı  :)

madmax50 link' Alıntı:
Sizin filmler markasız  :D En mantıklısını siz yaptınız kaliteli markaya 3 mislini vermektense 2 yıl garantili taktırdın. Polis ciddi sıkıştırıyor Nevşehir'de babamın arabasının filmini söktürdüm bir de ceza yedim. Memur affetmiyor 10 dakika dil döktüm filmleri sökeyim diye, söktüm yine yazdı  :)
şimdilik gayet memnunum bende bir sıkıntı ile karşılaşmadım hesaplıda olduğundan sök deselerde çok problem olmaz arkalaradamı ceza yazıyorlar mustafa abi

Yasin90 link' Alıntı:
keçiören ataparkta Custom garage Emrah Beye yaptırdım memnun kaldım, fazla bir para vermeyim filme diyorsanız tavsiye ederim.

Custom Garage malesef 1 haftalık tatile çıkmış, benimde memlekete dönmem gerekiyor. Ankara'da başka yer tavsiye edebilecek var mı? Zaten 1 numara yaptıracağım polisle sıkıntım olacağını sanmıyorum bu yüzden, az kaliteli yaptırsak ta olur sanırım :)

Geri