Cam filmi (Solarmaster mi 3M mi?)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan astra_21
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim.kusura bakmayın geç oldu ama sık sık girme imkanım olmuyor.saygılar.

ben solarmaster yaptırmıştım altay oto camda 2 yıl oldu hiç bi sorun yaşamadım renk açması fln yapmadı arabayı ilk aldıgımda yine aynı yerde markasız amerikan film denilenlerden yaptırmıştım onların rengi açtı ama solarmasterda sıkıntı yaşamadım

Ben Solar Gard kullanıyorum son derece memnunum.

bnde kesınlıkle 3m derım bndekıler 3m ne bir mavılesme var ne de deformasyon cok memnunum 3m ı tavsıye ederım

3M ana sayfasından en yakın nerde bayi var diye mail attım 1 gün sonra döndüler telefon numarası adres için. arayıp fiyat aldım 300 TL toplamda aracın yanına kadar geliyor kapalı biryeriniz varsa eyer, ön cam hariç tabiki nasıl fiyat ?

arkadaşlar film kaplamak için camlar sökülüyor mu?

bazı yerler söküyor bazıları ise kapı fitillerini çıkarıp yapıyor

ben servıste fılım cektırdım hepsını 2 haftada bır degıstrıorm komple 4 cam 1 er kere degıstırıldı kabarma sudan dolayı be arka cam da bugun degıstı.kabut ve tampon fılmıde cektırdım 520 tl ye. bıldıgım kıtap kaplar gıbı kaplama yaptılar gıdıoprum yok su gun gel gıdıorum yok bugun gel kesınlıkle bu ıslerı servısınde yaptırma.

3m ama bu işi sanayide 50 liraya da halledebilirsin.. ben gerek görmüyorum 350 lira veripte 3m film çektirmeyi..

Geri