cam filmi sorun durum fikirleri

Ben SONAX'ta güvenlikli cam filimi taktırdım. Süper oldu. Biraz pahalı ama
Polis çevirmesi de yok
Yazın güneş ışıklarından da koruyor

En önemlisi güvenlik olayı
Balyozla vursan cama kırılmıyor
Darbelere karşı dayanıklı olması güzel
Hırsızların gördüğü zaman uzaklaştığı cam filmi

Bütçesi müsait olan arkadaşlara tavsiye edilir

Yanlış hatırlamıyorsam geçen sene 500 YTL civarında taktırmıştım
Ön cam hariç bütün camlar kredi kartına da uzun taksit yapıyorlar

Çok memnunum tavsiye ederim
Gözüm artık hiç arkada kalmıyor
Arabamı bir yere falan park ettiğim zaman

Ayırıca SONAX bu işi oldukça profesyonel yaptığı için
Herhangi bir sökülme veya yırtılma söz konusu olmadı

Son düzenleme:
en güzelini ve sağlıklısını yapmışsın arkadaşım volvolarda aynı teknoloji camlar bütün araçlarında standartta kullanıyor

gozum arkada kalmıyor demıssın yaa
vallaha bızım burda astranın arka camdan musta ıle adam cep telefonunu aldı cam fılmını bukadar buyutmeyın ınsallah basınıza gelmez gozunuzle gordugunuzde bu yazdıklarının tersını yazarsın
tamam elbettekı ıyı faydası var ancak gozun herzaman arkada olsun arkadasım 5.kattan zıplayarak ınıp kacan hırsız arabanın kıytırık fılmını 2 dakıkada delıyor........... saygılar.

camı kıramıyor ama onunda kompedanı olmuşalar ufak bir delik açıp resmen yırtıyorlar bizzat başıma geldi ;) sonuç olarak antibiyotik = virüs diyorum sen ne yaparsan yap onlar bir yolunu buluyor :D

hocam o filim senin dediğin filimmi bilmiyorum ama benim volvoda aynı camdan vardı standartta s40 da kaza yapdım cam tuz buz oldu ama parçalanmadı dağılmadı

llumar (y)(y)

Cam filminin yasak olmasının mantıklı açıklaması nedir? Polisler yasak olduğunu hangi düşünce ile, hangi kanunun maddesince savunuyorlar acaba?

aracın içinde gizli işlerden dolayı imiş onları rahatlıkla görmek istiyorlarda ondan

Cam filminin yasak olmasının mantıklı açıklaması nedir? Polisler yasak olduğunu hangi düşünce ile, hangi kanunun maddesince savunuyorlar acaba?

en basitinden dün amerikan konsolosluğuna saldırı yapıldı malumunuz oraya gri bir focusla gelmişler teröristler şimdi düşününki o arabanın camları filim içi gözükmüyor ki bence öyle adamlar silahlarını alıp ayarlarını arabanın içinde yapıp arabadan inip saldırmışlar diyiceksinki filim olduğunu nerden tahmin ediyorsun çünkü teröristlerin birinde pompalı silah varmışki onu öyle beline cebine normal silah gibi sokamaz işde bu gibi durumlar yüzden filim yasak sana gerçek hayattan örnek vererek anlatmak istedim..

polis aracın içindeki şahısları görmek zorundadır illa silahlı yada terörist olmasına gerek yok şüphelendiği her şahsı çevirip kimlik sorma hakkı vardır..
göremiyorsa göremediği her şahıs dünkü konsolosluk olayında olduğu gibi potansiyel bir suçludur kimin camı açıp aniden bomba atıcağını yada silah sıkıcağını tarıycağını göremezler bilemezler..

içerisinin görülmesi sakıncası orjinali siyah camlı çıkan modellerde mesela luks modeller ile bazı jiplerde oluşmuyor mu da bunlar fabrika çıkışlı olarak satılıyor...

Geri