Cam Filmi Uygulaması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Savarona
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Savarona

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
www.pataraportal.com
Arkadaşlar bana cam filmi nasıl uygulanır ne şekilde yapmam gerektiği hayyında bilgi verebilirmisiniz. Bu gün cam filmi aldım yarında kendim denemek istiyorum.

Bence hiç deneme arkadaşım.Ben aldım kendim yaparım diye ama film mahfoldu.Çöpe attım geri.Zor iş yaniii:(

ya hocam araç astra camların hepsi bombeli bence uygulama rezil edebilirsin ama yok ben yaparım dersen çok titiz çalışman gerekir onu da söyleyeyim

Bence ofilmleri geri iade edbilirsen et.
Sen git bilen birine cektir cunku opellerin cogu bombeli cam. Bende dusundum kendim cekmeyi ama olmadı..

profosyonel misiniz? camcılar zaten 70 - 80 arası çok güzel çekiyorlar...arka camı tutturamayıp sökerkende resistantı kopartırsanız bak ne oluyor o zaman... bence hiç denemeyin

emre abiye katılıyorum ben 80 ytl cam filmi yaptırdım hemde çizilmez bence hiç uğraşma değmez

emre abiye katılıyorum ben 80 ytl cam filmi yaptırdım hemde çizilmez bence hiç uğraşma değmez

Afyonda olduguma sukrediyorum bazen. Film 2. kalite olsa da takılması da dahil toplam 5 cam 60 ytl burda ::pon:

Son düzenleme:
cam filmi

burada afyondan da ucuz arka camlar ( 3 cam ) 30 ytl. takması teorikte kolay camı iyice silip hafiften ıslatıp havasını alarak spatulayla presliyosun ama pratiği inan çok zor. hevesliysen dene başarırsan bravo

yok abi camı araya verme yaw... yazık hem emeğine hem aracına....

Geri