Cam Filmi Uygulaması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Savarona
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar bende aracıma cam filmi çektirmek istiyorum. pazartesi teslim alacağım aracımı.
tanıdık vasıtası ile görüştüğüm otocamcı bana amerikan çizilmez film (ön cam hariç) 80 YTL fiyat verdi. hatta ödemeyi YKM Hediye Çeki ile yapmamı da kabul etti.
Bursa için fiyat iyi diye düşünüyorum. Sizce Nasıl? yada önerebileceğiniz başka biryer varmı?
Şimdiden Teşekkürler Arkadaşlar.
ömür gerçek amerikan çizilmez film dediğin malzeme o fiyata imkansız sana söyleyeyim dolar bazında alınıyor,zannetmiyorum gerçek amerikan film değildir ama çek işi ve 80 ytl bence normal filme iyi derim ;)

Son düzenleme:
Arkadaslar polisten nasil kaciyosunuz ya. ben bi yaptirdim hemen 100 ytl kitlediler. simdi tirsiyom tekrar yaptirmaya.yasal hakkimiz varmi bu konuda ?

lutfen kimse tanidik polis geyigi felan yapmasin.
halil ibrahim sıkıntı yaşamak istemiyorsan sende soft film dene açık renklidir çok dikkat çekmez

ömür gerçek amerikan çizilmez film dediğin malzeme o fiyata imkansız sana söyleyeyim dolar bazında alınıyor,zannetmiyorum gerçek amerikan film değildir ama çek işi ve 80 ytl bence normal filme iyi derim ;)

yorum için sağol mustafa,
ya bugünde nescar servisten aradılar. aksesuar istermisiniz diye, bodykit 750, xenon 650, kol dayama 250,cam filmi uygulaması(3m) 300 ytl fiyat verdiler.
şimdi 300 ytl ile 80 ytl cebimden çıkmayacak fiyatı karşılaştırıyorum tabiki çek ile ödeme daha mantıklı geliyor bana :)

en iyisi bi bilene yaptırmak sonra çok kötü bir görüntü oluyor araçta

halilibrahim arkadaşım sen arabanı en koyu tonda yaptırdın herhalde o da dikkat çekmiştir normal koyulukta olsa sorun olmaz

Fazla uğraşmana gerek yok. Zaten ya polis söktürüyor ya da muayenede sorun çıkıyor. Anlayacağın pek rahat bırakmıyorlar. Maddi imkanın varsa trafiğin izin verdiği koyulukta renkli cam taktır.

Renkli cam bana göre güzel olmuyo film daha güzel ve geceleri daha iyi oluyo bende yaptırmayı düşünüyorum kocaelide oturdugum ıcın kocaeli sanayısınde bir yer buldum amerikan cam filmi yapıyoruz dedi fiyatıda 300 tl'den 150 tl'ye ındırmısler sizce nası bu fıyat film kaliteli midir yoksa sallamasyondur...:S:D

Hayır oraya sormadım ama american çizilmez cam filmi dedi bana pek inandırıcı gelmedı ama bide sızın fıkrınızı alıyım dedım :D

Geri