Cam Filmi Uygulaması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Savarona
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar çok teşekkürler ben en iyisi bir bilene yaptırayım

çok doğru karar tebrikler:good:

once evının bır duz camına fılm cekmeyı dene arbadan anında vazgecıceksındır

arkadaşlar bende aracıma cam filmi çektirmek istiyorum. pazartesi teslim alacağım aracımı.
tanıdık vasıtası ile görüştüğüm otocamcı bana amerikan çizilmez film (ön cam hariç) 80 YTL fiyat verdi. hatta ödemeyi YKM Hediye Çeki ile yapmamı da kabul etti.
Bursa için fiyat iyi diye düşünüyorum. Sizce Nasıl? yada önerebileceğiniz başka biryer varmı?
Şimdiden Teşekkürler Arkadaşlar.

Nasılsa filmleri almışsın..Git bir ustaya sadece işçilik parasına yaptırırsın..Kendin deneme bir dahaki sefere hem film hemde usta parası verirsin...

uğraşmaya değmez valla vereceğin fazla bişiy değilde hemde çok güzel olacak boşver git usta birisine yaptır en iyisi bu bence...

Arkadaslar polisten nasil kaciyosunuz ya. ben bi yaptirdim hemen 100 ytl kitlediler. simdi tirsiyom tekrar yaptirmaya.yasal hakkimiz varmi bu konuda ?

lutfen kimse tanidik polis geyigi felan yapmasin.

kendin çekme..kabarcık kabarcık kalır camlarda.pişman olursun abi..git bi filmciye çektir.temiz iş olsun..şimdiden hayırlı olsun

film çektireceğimde, usta yarım saatte biter en çok 45 dakika dedi işe başladı tam 2 saat 45 dk. sürdü. Astralarda arka cam hem diklemesine hemde boylamasına bombeli acemi birisinin yapması imkansız

Geri