cam filmi

Servis hiç para saymamıs herhalde 800 lira diyor...((-: Eski vectraya kendim cekmiştim ama buna düsünüyorum ziebart dan...

ewt kuzenler oto cam maslakta bende orda yaptırdım... Cok temiz bi iş cıkarıyolar... camları sokerek yapıyolar... astrama yaptıralı 1 ay oldu cok memnunum ben 2,5 yada 3 numara siyah film yaptırmak için gitmiştim.. ama beni 2 ye ikna ettiler ... malum ilerde polisle falan sorun yaşamamam.. tavsiye ederim özellikle siyah renk araca cok yakışıyor. :good: ..

evet aynen öyle çok temiz ve disiplinli çalışıyorlar

hatta arkaya bi ton koyu yaptılar bak mam için sonra geri kalanlara bi açıgını yaptırdım omega 20
ve ziebart tın filminden daha kaliteli güneşe bakıyom yaw yansıtıcı ve parlar güzel yani

SONAX ' ın filmini yaptıran varmı?

Adamlar camı sökmeden direk keserek yapan ustaları varmış.(Arkadaşın yalancısıyım) muazzammış.Zaten adamda sayılı cam filmi ustalarındanmış.

bugun bir arkadasıma sordum istedigim koyulukta cilizmez film yapıyolarmıs araca 180 ytl bence iyi ne dersiniz
servis
800 falan cekiyor saşırmıs
birde adam döşemeleri sökmeden yapıyor filmi

Arkadaşım döşeme sökmeden yapılması çok iyi ben ziebart ta yaptırdım onlardan aldığım bilgiye göre trafikte yasak olmayan tonlar 3 adet. yani çok koyu bir ton yasakmş sadece makam arabalarına çekiyorlarmış.Ben o kadar ısrar ettim iki tarafında sorun yaşayacağı için çekmediler.Tavsiyem o kayuluk olayını araştırman.

Geri