cam filmimi nerede çektireyim?..

seyrantepe tarafarında sanayii mah. cevresinde altıel oto cam bütün araçlarıma orada cektirdim cok da ii llumar fln bilmiyorum ama ömür boyu garanti weriyo =)) en son 6 ay önce ön camlara 70 e çekmişti su ana kadar hiç bi sorun olmadı... ist. avrupa yakası :D

üsküdar llumar ahmet diyorum başkada bişe demiyorum ;) camları sakın sakın söktürmeyin film çektirirken ;)

slm,adres ve telefon verebilir misin???

Ankarada 250den aşağı çeken kaliteli bir yer yok mu?

bu yenimahalledeki yerde çekilen filmin ilerde rengi solabilir mi?

iletisim.jpg
İletişim Bilgileri
phone.jpg
0216 532 54 22
cep.jpg
0535 794 94 94YetkiliAhmet Uçar
kesinlikle tavsiye ederim ahmet'ten kesinlikle memnun kalırsınız ...
Bu arada, arabanın camlarını niye söktüresinki söküp takan insan ne kadar işinin ehli ?? işinin ehli olsa bile ne kadar sağlıklı ?

iletisim.jpg
İletişim Bilgileri
phone.jpg
0216 532 54 22
cep.jpg
0535 794 94 94YetkiliAhmet Uçar
kesinlikle tavsiye ederim ahmet'ten kesinlikle memnun kalırsınız ...
Bu arada, arabanın camlarını niye söktüresinki söküp takan insan ne kadar işinin ehli ?? işinin ehli olsa bile ne kadar sağlıklı ?

haklısnız. bende sırf camları söküyoarlar diye film çektirmedim. araç sıfır da olsa 2.el de olsa neden camları sökülsün ki??

şirinevlerde 100 liraya yaptırdım gayet memnunum camları sökmeden 45 dkda halletiler hemen..2 kere çektirdim kuzenimin arabasınada gayet güzel oldu ;)

üsküdar llumar ahmet msm89'a katılıyorum ön cam dahil 350 ye yapar ön camı istemezsen pazarlıkla 250 ön cam hariç. ve ahmet çok kaliteli yapar biz daha 2 hafta önce bizim bmw ye yaptırdık mükemmel oldu cam sökülmeden bir tane bile baloncuk bulamazsın. ucuza yaptıracağıma biraz daha verip kaliteli yaptırmaktan yanayım

Geri