Cam filminden ceza yedim.

Ynt:

İleri demokrasinin var olduğu kısmı bizim ülke mi? Hani şu güç kaybetme korkusundan interneti bile yasaklanan dönemde? Yahu kardeşim muhalefet anlayışından değil, gözünün önünü görebilmekten dolayı isyan ediyorlar. Gece görevde yapıyorum ben, kamunun her kurumunuda yakınen biliyorum. Siyaset ötesi olarak şunu söyleyebilirim; hukuken cam filmi yasaksa cezasına itiraz edemeyiz ama hukuk kuralları belirlenirken tekniği bırakıp biraz pratiği incelemek gerekir. Recai'nin anlatmak istediği bana göre budur. Teknik verilerle cam filmi sakıncalı ama bu kuralları belirleyenler sokağa çıkıp pratiği (uygulamaları) incelediklerinde cam filminin devede kulak olduğunu görsünler.

Ynt:

Aydn link' Alıntı:
İleri demokrasinin var olduğu kısmı bizim ülke mi? Hani şu güç kaybetme korkusundan interneti bile yasaklanan dönemde? Yahu kardeşim muhalefet anlayışından değil, gözünün önünü görebilmekten dolayı isyan ediyorlar. Gece görevde yapıyorum ben, kamunun her kurumunuda yakınen biliyorum. Siyaset ötesi olarak şunu söyleyebilirim; hukuken cam filmi yasaksa cezasına itiraz edemeyiz ama hukuk kuralları belirlenirken tekniği bırakıp biraz pratiği incelemek gerekir. Recai'nin anlatmak istediği bana göre budur. Teknik verilerle cam filmi sakıncalı ama bu kuralları belirleyenler sokağa çıkıp pratiği (uygulamaları) incelediklerinde cam filminin devede kulak olduğunu görsünler.

045thumbsup

Ynt: Cam filminden ceza yedim.

Kanun uygulayicisi olmak o kanunun mantiksizligini sorgulamak icin engel degildir kanunu uygulamak o kanunu ben yaptim hegemonyasina kapilmaya ve yanlisi savunmaya sebep de olmamali. Cam filmi yasaginin aracin ici gorunuyorsa savunacak neyi var? Yapilan elestiriler yasama icindir yoksa memur emri uygular onun bir sucu yok tabiki; Bunu bir gelir kapisi olarak gormek ne kadar etik? İleri demokrasilerde hirsizlik yolsuzluk rusvet vatandasin odedigi vergiyi zimmete gecirmek,yozlasma yarginin bagimsizligina mudahale, sansur, korkutma olmaz ayrica.

Konu cam filminden siyasete doğru gidiyor  :( nasıl mangala bağlayacaz bilemiyorum  :)

Tartismaya gerek yok. ileri demokrasi var. Hatta o kadar "ileri" ki, demokrasi biraz geride kalmis. :) ulke gergin, kime ne deseniz yanlis anlasiliyor. Mangaldan devamm.

Gerçektende hayatta yanlış anlaşılamayacak tek şey mangaldır.

bbq.jpg

Yani şuna bir bakın. Bunun nesi yanlış anlaşılabilir? Bu bir lezzet şöleni. Bu evrensel bir barış ateşi. ((:

Domatın içindekiler ne ola ki?

GNSpower link' Alıntı:
Gerçektende hayatta yanlış anlaşılamayacak tek şey mangaldır.

bbq.jpg

Yani şuna bir bakın. Bunun nesi yanlış anlaşılabilir? Bu bir lezzet şöleni. Bu evrensel bir barış ateşi. ((:

special_prayer special_prayer special_prayer

Aydn link' Alıntı:
Domatın içindekiler ne ola ki?

Mantar sankim.

Geri