Cam Filmlerinin Yasak Olmamasi Hakkinda

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sereye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
slm aracın rengine göre döşeme rengine göre degişiyor .Bende 2002 beyaz astra g vardı 2 numara film yaptırdım sim siyah oldu.Polis cevirmesine girdim camlarıda indirdim ama polis hemen kaldır dedi neyse ki problem yapmadılar önleri sökün dedi tamam dedim yırttık cezadan bir süre sonra kendim rahatsız oldum 1 numara filme geçtim onun da bir farkı olmuo bence lazer filim ideal olanı güneş vurunca ışınları kesio rengı koyulaşıo kısaca aracın rengi döşemenın rengide fark edio :?

Arkadaslar,

Aracinin cami filmli olup da muayenesini yaptiran biri var mi?

Sorun cikartiyorlar mi?

Benim henuz 2 senem var muayeneme, filmli olup da muayeneden gecen arkadas lutfen tecrubelerini anlatsin. Ama soylentileri duyup da muayeneden gecirmiyorlar seklinde yaklasmayalim olaya. Basina gelen bir arkadas varsa bahsetsin lutfen.

Tesekkurler

abi bendede cam filmi var açık tonda.ve her çevirmede aracımın iç aydınlatmasını açarımki memur arkadaşlar görevlerini daha iyi yapabilsinler.bu zamana kadarda hiçbir sorunla karşılaşmadım.filmler açık olduğu için hiç bir çevirmede aracın camlarındaki filmleri sökün diyede uyarı almadım.
Şehirler arası yolculuklarımın çoğunu akşam saatlerinde yapıyorum. Uykumu almadan kesin yola çıkmam. O nedenle aşkam saatlerine kalmak kaçınılmaz oluyor. Gece trafik çevirmelerine yaklaşırken mutlaka iç aydınlatmayı açarım. Amacım hem görevini yapan arkadaşlara kolaylık sağlamak hem de aracın içinde gizlenecek bir şeyimin olmadığı göstermek. Şimdiye kadar hiç nahoş bir davranışla karşılaşmadım. İyi niyet tatlı dil gibidir. Ara sıra da kendimizi görev yapan arkadaşların yerine koyalım.

Şehirler arası yolculuklarımın çoğunu akşam saatlerinde yapıyorum. Uykumu almadan kesin yola çıkmam. O nedenle aşkam saatlerine kalmak kaçınılmaz oluyor. Gece trafik çevirmelerine yaklaşırken mutlaka iç aydınlatmayı açarım. Amacım hem görevini yapan arkadaşlara kolaylık sağlamak hem de aracın içinde gizlenecek bir şeyimin olmadığı göstermek. Şimdiye kadar hiç nahoş bir davranışla karşılaşmadım. İyi niyet tatlı dil gibidir. Ara sıra da kendimizi görev yapan arkadaşların yerine koyalım.

Iste budur. Savas Bey, tum sagduyunuzla nasil davranilmasi gerektigini belirtmissiniz. Aynen katilmaktayim. Zaten ic aydinlatmayi acip, 4 cami da sonuna kadar asagi indirdikten sonra hem sagduyunuzu belirtiyorsunuz memur beylere, hem de araciniz filmli ise zan altinda kalmaktan kurtuluyorsunuz.

Saygilar Savas Bey.

Arkadaslar,

Sorun cikartiyorlar mi?

Benim henuz 2 senem var muayeneme, filmli olup da muayeneden gecen arkadas lutfen tecrubelerini anlatsin. Ama soylentileri duyup da muayeneden gecirmiyorlar seklinde yaklasmayalim olaya. Basina gelen bir arkadas varsa bahsetsin lutfen.

Tesekkurler

muayene istayonu çevresinde muameleciler var
yardımcı oluyorlar belli ücret karşılığında sırada beklemiyorsun

Arkadaslar,

Sorun cikartiyorlar mi?

Tesekkurler

muayene istayonu çevresinde muameleciler var
yardımcı oluyorlar belli ücret karşılığında sırada beklemiyorsun

Yani eger aracinda filmli cam varsa, muameleciye yaptir, bu sayede aracin gorucuye de cikmiyor, filmli olup olmadigi onemini yitiriyor mu demek istiyorsunuz?

Muayene yaptirmisligim var daha once eski arabamla, nasil yapildigini degil de filmli camli arabada muayenede sorun yasayan oldu mu demek istemistim.

Verdiginiz cevap ilk paragrafimda bahsettigim mantik hakkinda ise dogru cevabi almis oldum. Tesekkur ederim.

bugün yeni aracım için aradılar. cam filmi çekçez dediler. 550 ytl istiyolardı önce. yapmayın dedim. ama nasıl oldu bilmiyorum satış temsilcisi bayan aradı bugün. aracı teslim alırken 50-60 ytl verirsin yeter dediler. şok oldum tabi. renk sordu. bende açık renk olmasını istedim. umarım bir problem çıkartmaz. kısmetse bu perşembe aracı alcam. bakalım nasıl olcak

bugün yeni aracım için aradılar. cam filmi çekçez dediler. 550 ytl istiyolardı önce. yapmayın dedim. ama nasıl oldu bilmiyorum satış temsilcisi bayan aradı bugün. aracı teslim alırken 50-60 ytl verirsin yeter dediler. şok oldum tabi. renk sordu. bende açık renk olmasını istedim. umarım bir problem çıkartmaz. kısmetse bu perşembe aracı alcam. bakalım nasıl olcak

Aracin icinde gunesi hissetmeyeceksiniz, emin olabilirsiniz ve iyi ki taktirmisim diyeceksiniz. Araci gunesin alninda park edip sonrasinda araciniza bindiginizde aracin binilemeyecek kadar isinmadigini goreceksiniz.

Lakin, hep bahsettigimiz gibi cevirmelerde 4 caminizi birden acarsaniz, memur beylerin aracin icini rahat secebilmesi acisindan, sorun yasayacaginizi sanmiyorum.

Gecen haftasonu Izmir tarafina gittim geldim, hemen her sehir girisinde kontrol vardi ve hepsinde ic aydinlatmami yakarak camlarimi indirdim, dolayisi ile sorun yasamadim.

Saygilar

Corsama yasak olmayan cam filmi taktırmak istiyorum nerede taktırabilirim opeldaşlar bilen varmı ?

Geri