Cam Filmlerinin Yasak Olmamasi Hakkinda

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sereye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Savaş Abi uygulamalar kişiye özel değil de ,hizmete özel olur, herkes kurala tabiidir, uymak istemeyen cezai müeyyidesine katlanmak durumundadır bu da çelişki sayılmaz, bu durum da yani yaman çelişki dediğiniz gelişmiş ülke olduğumuzda saygı,sevgi, kuralları tanıma ve benimseme ile çözülür ama mutlaka çözülür önemli olan beyinlere çağ atlatmak kim olursa olsun bunu başarınca sorunlar da kalmayacaktır bizim ülkemizde hala ben yaptım oldu mantığı var maalesef ama o da zamana teslim olacak,mutlaka olacak zira böyle gitmez
Valla Cengiz sonuna kadar haklısın ama şu andaki durum malesef bu. Ben de adaletin daha doğrusu uygulamaların herkese eşit olacağı günleri iple çekiyorum. Hatam varsa sonuna kadar telafi etmekten yanayım. 50 yıllık ömrümde canım neler neler istemedi ki, nelere özlem duymadım ki? Ama hayatta herşey dört dörtlük olmuyor. Yine de mutluyum. Neyim, neredeyim, ne kadarım? Önceden bu tür sorulara bu kadar kolay cevap bulamıyordum, yıllar ağırlığını koyunca insan bu tür sorulara daha kolay cevap bulmaya başlıyor.

ne kadar dogru tam alarak bılmıyorum ..fılm yerın bu camları yakıyorlarmıs buda fılm gıbı karartıyormus camları..Cevırme esnasında polıs fılm olmadıgını anlayınca bırsey yapamıyormus..hakkaten boyle bırsey duyan bılen warmı???:confused:

ne kadar dogru tam alarak bılmıyorum ..fılm yerın bu camları yakıyorlarmıs buda fılm gıbı karartıyormus camları..Cevırme esnasında polıs fılm olmadıgını anlayınca bırsey yapamıyormus..hakkaten boyle bırsey duyan bılen warmı???:confused:

Dediğin lazerle karartma olabilirmi.!

:confused: bende tam olarak bılımıom sadece yakılıo dedıgını duydum nasıl oldugunu bılmıorum...

bende perde düşündüm ilk önce orjinal perde 240ytl
sonra masak sanayide 150ytl en açık 1 no yaptırdım
çok fark etti tavsiye ederim

eğer yasak olacaksa araç satın alınırken bayiiler kendileri
teklif ediyorlar
ozaman satışıda yasak olmalı

bence açık renklerde problem çıkmaz. ama öyle film çektirenler var ki, simsiyah. o kdr siyah filmler tabi yasak olur. polis nasıl görcek araçta ne var ne yok. valla yeni aracım geldi. astra sedan. aldığım gibi dışarda bir film çeken biyerde çektircem. tabi açık siyah. içerisi rahat gözülcek şekilde olcak

filmin numarası falan farketmiyor cezayı yazıyorlar içersi görünsün görünmesin hatta polisle biraz münakaşa ettim film yüzünden ceza yazıp söktüreceğinize film yapan yerleri kapatın dedim ama yapacak bişey yok

Peki Arkadaşlar Bu Vip Araçlarda Serbest Arka Camlar Onlarda Içeriyi Göstermiyo Ne Olacak Ozaman?haksizlik Yok Mu

Geri