çam sakızı sorunu

darkmoon

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar arabayı 3 gündür ağacın altına koymuşdum koputta çam sakızları var ağaçdan akmış herhalde bunu nasıl çıkartırım :sorry:

bazi yikmacilar, ilacla yikiyorlar. bende de var di boyle bir sorun. iki kere ilacli yikamadan sonra kayboldu.

yarın yıkamacı yolları göründü allahdan kaputa koruma filmi çektirmişdim..

eger gecmeyecek gibi olursa cam sakizi olan yere cila sürve üstünü hemen temizleme birak cila sivi olarak 3-5 dakika dursun sonra yumusak bezle temizle gecmesi lazim. ablamin vectrasinda böyle bir durumla karsilastik ben böyle yapmistim gecmisti..cilanin icerdigi kimyasallar boya üstündeki kirlenmeyi cözüyor..

neyseki çıkdı bu kavak ağaçlarınınki çıkmıyormuş hiç bir şekil aklınızda bulunsun

geçmiş olsun...birde kuş pisiliği eğer aracın üzerinde uzun süre kalmışsa boyanın verniğini alıyor yaw

ağaç altına çekmemek lazım kuşlar sakızlar hep ağaçdan geliyorda yer olmayınca istanbul gibi bir yerde el mahkum bulduğun yere koyuyorsun

gaz yağı bütün bunlara çare olur.biraz gaz yağı ile temiz bir bezle silin...

askerden biliyroum gaz yağı benzin v.b maddeler boyayı mahvediyor

eger gecmeyecek gibi olursa cam sakizi olan yere cila sürve üstünü hemen temizleme birak cila sivi olarak 3-5 dakika dursun sonra yumusak bezle temizle gecmesi lazim. ablamin vectrasinda böyle bir durumla karsilastik ben böyle yapmistim gecmisti..cilanin icerdigi kimyasallar boya üstündeki kirlenmeyi cözüyor..
bu cila normal boya için olan ciladan dimi :Dcam cilası falan değil...çizik çaresii yok dimii;??gecelerii ışıksız bir yolda çok kötü oluyoo çzikler göz alıyor....cam çiziği:mad:

Geri