çam sakızı sorunu

Katı Arap Sobununu Dene Ben öyle Çıkarıyorum...
Bide Yemek Ocakların Yağlarını Sökmek için CİF kullanıyor ya hanımlar arkdaş o şekildede çıkıyor dedi ben bunu fazla tavsiye etmiyorum kimyasal madde boya zarar görebilir...

birol cif yazdığını kimse duymasın çıkarır ama çok ciddi çizer kaportayı tecrübeyle sabittir..sprey cif dersen onu bilmem ama

birol cif yazdığını kimse duymasın çıkarır ama çok ciddi çizer kaportayı tecrübeyle sabittir..sprey cif dersen onu bilmem ama
Çizeceğini hatta boyayı matlaştıracağını düşünüyorum bende Aytekin abi, sadece arkdş söyledi mantıklı bi öneri değil o çifle beyaz arabasına uygulamış beyaz araçta belli olmaz çokfazla matlık ama çizmiştir ister istemez.sıvı katı sonuçta kimyasal bir madde..

bu cila normal boya için olan ciladan dimi :Dcam cilası falan değil...çizik çaresii yok dimii;??gecelerii ışıksız bir yolda çok kötü oluyoo çzikler göz alıyor....cam çiziği:mad:
yok cam cizigi ici degil hicbir cila cam cizigini gecirmiyor malesef..normal boya cilasindan bahsetmistim..

geçmiş olsun...birde kuş pisiliği eğer aracın üzerinde uzun süre kalmışsa boyanın verniğini alıyor yaw

bildiğim kadarıyla dünyada tek hayvan olarak kuşların pisliğinde asit var :D hocamız demişti midelerinde asit mi ne oluşturuyor kuşlar pisleyince kaportya bazen boyayı dahi kaldırıyor :) çok güçlü pislikleri var aman dikkat:)

çam a pek kuş gelmez ama benim bildiğim dikenli ağaç olduğu için en azından öyle bir avantajı var :)

Geri