CAM SUYU DONDU :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ßeta®
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: CAM SUYU DONDU :(

Genellikle önce püskürtme memeleri donuyor. O zaman depoya sonradan koyduğunuz antifriz işe yaramıyor. Bu memelerin üstüne sıcak su dökün önce onlar bi açılsın.

Ankara da gece ayazda kalan Focus la ertesi gün karda kışta çamurlu camla nasıl Balıkesir e geldiğimi ben bilirim!

Basit ama etkili bir donanım, gerçi üreticilerin kablo uzunluğundan bile kısmaya çalıştıkları bir devirde belki pek de basit görülmemeli!

Çok soğuk havada etrafta kar varsa ve cam suyunuz donduysa, kenara çekip 4-5 avuç dolusu temiz karı aracın camına atın biraz elinizle yayın o karı ve silecekleri çalıştırın :) Kısmen, geçici bir çözüm

REC link' Alıntı:
Antifirizli de koyduysam burada donuyor, hiçbir şey olmazsa püskürtme ucu donuyor... Sigorta olayını o kadar çok yaşadım ki diğer araçlarımda olduğu gibi bunda da yerini ezbere biliyorum: Motor kısmındaki sigorta panelinde 40 nuımaralı 10'luk sigorta :D

rec in dediği gibi 4-5 kere çalıştırırsan donmuş sileceğin sigortası kesin atar.Çözülsede çalışmaz.Benimde donmuştu -45 antifiriz ekledim çözündü ama çalışmamıştı sigorta atmış hallettim.

Geri